Βόλος: Μίνι χασισοφυτεία με… μισό κιλό παραγωγή

Στο σπίτι του, βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 605,69 γραμμαρίων που είχε τρυγήσει από τα χασισόδεντρα, μαζί με σπόρους κάνναβης βάρους 38,30 γραμμάριων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά

Ικανοποιητική παραγωγή είχε η μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσε σε μια θαμνώδη περιοχή της Μαγνησίας ένας 54χρονος, για τον οποίο οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου ερευνούν τώρα αν πρόλαβε να διακινήσει μεγαλύτερο μέρος της στους χρήστες που ήταν «πελάτες» του.

Οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα το δράστη να περιποιείται τα επτά δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου και κατέσχεσαν τα εργαλεία που χρησιμοποιούσε. Στο σπίτι του, βρήκαν και τις ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 605,69 γραμμαρίων που είχε τρυγήσει από τα χασισόδεντρα, μαζί με σπόρους κάνναβης βάρους 38,30 γραμμάριων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο 54χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και διακίνηση Ναρκωτικών.

*** Πατέρας και γιος έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών της Ασφαλείας στην Κοζάνη μετά από πληροφορίες ότι καλλιεργούσαν χασισόδεντρα και διακινούσαν την παραγωγή τους.  Στο σπίτι του 21χρονου κατασχέθηκαν 19 συσκευασίες με 41,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα πλαστικό κουτί με 16 σπόρους κάνναβης, δυο τρίφτες με υπολείμματα χασίς και ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις για τις πωλήσεις ναρκωτικών. Στο σπίτι του 44χρονου πατέρα του, βρέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,70 ως 0,95 εκατοστών που καλλιεργούσε σε γλάστρες και 16 πυροκροτητές των οποίων η προέλευση ερευνάται. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κοζάνης τους άσκησε δίωξη για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών και επιπλέον στον πατέρα για κατοχή εκρηκτικών υλών.

*** Στον κήπο της κατοικίας του σε ένα χωριό της Δημοτικής Ενότητας Καμείρου στη Ρόδο συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 25χρονος που καλλιεργούσε ένδεκα δενδρύλλια ύψους ως 1,15 μέτρου, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 25,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 91 ναρκωτικά χάπια χωρίς τη σχετική ιατρική συνταγή. Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

*** Μια 55χρονη γυναίκα συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης στο σπίτι της στις Φέρες του Έβρου, όταν έκαναν έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο και βρήκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,37 εκατοστών και 2,10 μέτρων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,2 γραμμαρίων και μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό. Η 55χρονη οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: