Βόλος: 27χρονος πήδηξε από τον 7ο όροφο νοσοκομείου και σώθηκε

Στο κενό από τον 7ο όροφο έπεσε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 27χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στην Α’ Παθολογική Κλινική του Βόλου, καθώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος έφυγε από το σπίτι του στα Κανάλια το βράδυ της Πέμπτης και κατευθύνθηκε σε γκρεμό, όπου και πήδηξε σε χαράδρα βάθους 200 μέτρων. Ευτυχώς, οι συγχωριανοί αλλά και η μητέρα του έδρασαν άμεσα και ανέσυραν σώο τον 27χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, επίσης νοσηλευόμενοι, ο νεαρός σηκώθηκε από το κρεβάτι αποσυνδέθηκε από τις συσκευές, άνοιξε το παράθυρο και πήδηξε στο κενό από τον έβδομο όροφο. Στο δωμάτιο ήταν παρόντες εκείνη τη στιγμή συγγενείς του.

Ωστόσο, ο 27χρονος στάθηκε για δεύτερη φορά τυχερός καθώς κατέληξε  σε χωμάτινο σημείο του ακάλυπτου. Αμέσως, διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν να παραλάβουν τον αυτόχειρα, από τον ακάλυπτο χώρο και τον μετέφεραν στα επείγοντα του νοσοκομείου με σοβαρότατα τραύματα. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στη ΜΕΘ, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: