Τυροψωμάκια με γιαούρτι, φέτα και μυρωδικά. (Ιδανικό σνακ για την παραλία) !!!



Υλικά

  • 1 πακέτο φαριν απ
  • 1 κεσεδάκι γιαούρτι
  • 2 αυγουλάκια +1 κρόκο
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • 300 γραμμάρια φέτα
  • βασιλικό ξερό
  • ρίγανη ξερή
  • δεντρολίβανο
  • ελάχιστο αλάτι


Εκτέλεση

Ξεκινάμε με τα αυγά, στη συνέχεια ρίχνουμε το αλάτι, το γιαούρτι, το λάδι τη φέτα, τα μυρωδικά (εκτός από το δεντρολίβανο ) και στο τέλος το αλεύρι και πλάθουμε μπαλάκια. Τα αλείφουμε με τον κρόκο για να πάρουν χρώμα και πασπαλίζουμε με το δεντρολίβανο.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20-25 λεπτά (ανάλογα το φούρνο ) σε αέρα.

Στα μυρωδικά λειτουργούμε κατά βούληση.

Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το δεντρολίβανο με σουσάμι σε όσους αρέσκονται σε πιο ήπιες γεύσεις.

Λαδώνουμε λίγο το ταψί μας ή το πυρέξ για να μη μας κολλήσουν ή βάζουμε μια λαδόκολλα.

~ Καλή επιτυχία ~

Olga Michou‎



Πηγή - idiva.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: