Τσεχία: Eπιδημία στη Λίμπερετς-Αρρώστησαν 12 παίκτες της


Ξαφνικό πρόβλημα επιδημίας που παρουσιάστηκε στις τάξεις της Σλόβαν Λίμπερετς, θέτει σε ενδεχόμενο αναβολής τον αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του 10ου ομίλου του Europa League.

Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ χτυπήθηκε από επιδημία με τα συμπτώματα γρίπης και γαστρεντερίτιδας να έχουν αποδεκατίσει την τσέχικη ομάδα. Για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε και το προγραμματισμένο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Κάρβινα για την 8η αγωνιστική!

Παράλληλα αποφασίστηκε η ομάδα να μπει σε καραντίνα προκειμένου να μη μολυνθούν οι εναπομείναντες παίκτες τουλάχιστον μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα και εφόσον οι εξετάσεις είναι καθησυχαστικές θα ξεκινήσουν ξανά προπονήσεις. Η επιδημία αυτή σύμφωνα με τους Τσέχους ξεκίνησε μετά την επιστροφή από το Αζερμπαϊτζάν και το ματς με την Καραμπάγκ, που έγινε στις 15 Σεπτεμβρίου στο Μπακού, με σχεδόν όλη την ομάδα να μολύνεται σταδιακά.

Ο προπονητής της Λίμπερετς, Χένρι Τρπισόβσκι, δήλωσε στα ΜΜΕ της χώρας ότι η κατάσταση είναι απελπιστική και φοβάται να σηκώσει πλέον το τηλέφωνο όταν βλέπει όνομα γιατρού ή φυσιοθεραπευτή. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο στην καριέρα του, ενώ παραδέχθηκε ότι η αναβολή του παιχνιδιού απέναντι στην Κάρβινα ήταν η μόνη λύση. Για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, είναι σε επικοινωνία τόσο με τους Τσέχους όσο και με τους επιτελείς της UEFA και αναμένουν απαντήσεις ως την προσεχή Δευτέρα.


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: