Τροχαίο με θύμα έγκυο στην Κοζάνη: Την εγκατέλειψε οδηγός ΙΧ

Το μεσημέρι της Πέμπτης, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ανατολικής Ρωμυλίας και Θράκης στην Κοζάνη, στην περιοχή που βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Δημοσίευμα του kozanilife.gr αναφέρει ότι οδηγός IX αυτοκινήτου που κινούνταν στην οδό Θράκης, συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα που οδηγούσε έγκυος γυναίκα και διέσχιζε την οδό Ανατολικής Ρωμυλίας.

Είπε ότι θα μετακινήσει το όχημά του και εξαφανίστηκε

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, κατέβηκε από το όχημα του, ρώτησε την οδηγό αν είναι καλά και ισχυριζόμενος ότι θα μετακινήσει το όχημα του, έγινε καπνός.

Η έγκυος γυναίκα και οδηγός του άλλου Ι.Χ., πανικοβλήθηκε από την σύγκρουση και έμεινε ακινητοποιημένη μέσα στο αυτοκίνητο της.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κοζάνης που βρισκόταν δίπλα από το σημείο του ατυχήματος, καθώς και διερχόμενοι προκειμένου να βοηθήσουν την έγκυο γυναίκα και να την καθησυχάσουν.

Εκάβ παρέλαβε την ανήσυχη οδηγό, προκειμένου να της παρασχεθεί η κατάλληλη ιατρική φροντίδα και διεκομίσθη στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, συμπληρώνει το kozanilife.gr.

Η Τροχαία Κοζάνης, κατέγραψε το συμβάν, ενώ αναζητά τον οδηγό του ΙΧ αυτοκινήτου που εγκατέλειψε το σημείο.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: