Δωρεάν τεχνικός έλεγχος για τα FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και FIAT Professional

Το πρόγραμμα δωρεάν τεχνικού ελέγχου, Winter Check Up 2022-2023 για τα FIAT, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και Fiat Professional ξεκίνησε στις 5 Δεκεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει έως και τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δίνει την ευκαιρία στους κατόχους μοντέλων των παραπάνω μαρκών να πραγματοποιήσουν έναν ενδελεχή τεχνικό έλεγχο στο αυτοκίνητο τους, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Ο έλεγχος του Winter Check Up γίνεται σε 15 σημεία. Οι μηχανικοί εξετάζουν την κατάσταση του συστήματος πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα και κάνουν τον απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων.

Ένας σωστός έλεγχος εξασφαλίζει στον οδηγό ασφαλείς μετακινήσεις. Εκτός τον έλεγχο για ασφαλή οδήγηση γίνεται έλεγχος στο σύστημα  κλιματισμού που εξασφαλίζει την γρήγορη και αποτελεσματική αποθάμπωση των παραθύρων , κάτι χρήσιμο τους μήνες του χειμώνα. Αρκετοί οδηγοί κάποια στιγμή και χωρίς καμιά αιτία διαπιστώνουν ότι τα τζάμια τους θαμπώνουν παρά το γεγονός ότι λειτουργεί ο ζεστός αέρας ανακύκλωσης. Πολλές φορές αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει διαρροή στο ψυγείου του αιρ κοντίσιον. Όσο το αιρ κοντίσιον βγάζει ζεστό αέρα θαμπώνει το παράθυρο ενώ όταν αντί του ζεστού βγάζει ψυχρό τότε  ξεθαμπώνει.

Ο δωρεάν έλεγχος Winter Check Up 2022-2023, προσφέρεται μέσω του επίσημου δικτύου επισκευαστών των μαρκών στην Ελλάδα καλύπτοντας στο σύνολο της τη χειμερινή περίοδο.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του προγράμματος και με δεδομένες τις ιδιαιτερότητες της χειμερινής περιόδου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επωφεληθούν και από ειδικές προσφορές σε ανταλλακτικά και αναλώσιμα του αυτοκινήτου τους, όπως για παράδειγμα 20% έκπτωση σε κρίσιμα για την ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου ανταλλακτικά, όπως είναι η μπαταρία, τα τακάκια και τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων.

Μέσω των εποχιακών ελέγχων, των ειδικών προσφορών, αλλά και την προσήλωση σε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, οι τεχνικοί διατηρούν πάντα τα αυτοκίνητα των πελατών τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος για τα FIAT, Alfa Romeo, Abarth, Jeep και FIAT Professional gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: