Τραγωδία στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας: 12χρονο παιδί έχασε ξαφνικά τη ζωή του

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, αλλά κρίθηκε ότι δεν είχε κάτι το ανησυχητικό και έτσι επέστρεψε στο σπίτι για να βρει τραγικό τέλος λίγο αργότερα…

Θρήνος στην τοπική κοινωνία του Θέρμου μετά τον αναπάντεχο θάνατο ενός αγοριού, ηλικίας 12-13 ετών, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το agriniopress.gr, το παιδί, το οποίο είχε τελειώσει το δημοτικό και ετοιμαζόταν να φοιτήσει στο γuμνάσιο, κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του και βρισκόταν στο σπίτι των παππούδων του, στο Θέρμο, για τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα, ο μικρός δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα υγείας και μάλιστα την Κυριακή το απόγευμα προς βράδυ δείπνησε σε τοπική ταβέρνα. Επιστρέφοντας στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου. Εκεί κρίθηκε ότι το παιδί δεν είχε κάτι το ανησυχητικό και έτσι επέστρεψε στο σπίτι.

Μετά από ένα διάστημα περίπου τριών ωρών το παιδί, δυστυχώς, εξέπνευσε.

Αναμένεται να πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή στην πόλη της Πάτρας, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στο θάνατο το ανήλικο παιδί.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: