Πάτρα: Θα έβγαζαν 116.000 ευρώ από την διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης

Σε μια πλατεία και σε ένα κατάστημα στην Πάτρα εντόπισαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τρεις Έλληνες και τους έβαλαν “βραχιόλια”, αποτρέποντας την διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης που θα τους απέφερε περισσότερα από 116.000 ευρώ. Μάλιστα, ο ένας από αυτούς αντιστάθηκε χτυπώντας τους για να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι τρεις διακινητές εντοπίστηκαν στο πλαίσιο της αξιοποίησης πληροφοριών το βράδυ της Τρίτης και σε σωματικούς ελέγχους που τους έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στην κατοχή τους μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 1.765 ευρώ και τρία κινητά. Σε έρευνες που ακολούθησαν σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν ως “καβάντζα”, στα σπίτια και στα οχήματά τους, κατέσχεσαν επτά κιλά και 105 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 118,6 γραμμάρια κοκαΐνης, τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές, 12 συσκευασίες για την αποθήκευση των ναρκωτικών, μια τραπεζική κάρτα και 7.650 ευρώ.

Οι δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και βία κατά υπαλλήλων κατά περίπτωση, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ τα οχήματά τους κατασχέθηκαν ως μέσα μεταφοράς των ναρκωτικών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: