Τραγικό εργατικό δυστύχημα στο εργοτάξιο της Ολυμπίας Οδού στο Διακοπτό – Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου ένας εργάτης αλβανικής καταγωγής στο δυστύχημα που σημειώθηκε στο εργοτάξιο της νέας εθνικής οδού Πατρών- Κορίνθου, στο ύψος κόμβου της Πούντας, στην Αχαΐα, εξετάζουν οι αρχές. Ο συνεπιβάτης του οχήματος που ανετράπη νοσηλεύεται στο νοσοκομείου του Ρίου.

Όπως γράφει το filodimos.gr, στις φωτογραφίες που ανάρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Ηλίας Παναγόπουλος, το φορτηγό τύπου “παπαγάλος” εξετράπη για άγνωστο λόγο από την πορεία του και σύρθηκε για λίγα μέτρα προς στον δρόμο από κάτω, χτυπώντας όμως ακολούθως και στο τοιχίο και γι’αυτό το λόγο και ντελαπάρισε, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός από τους επιβαίνοντες.

Οι εργασίες στο εργοτάξιο διεκόπησαν μέχρι νεωτέρας.

Πρώτη ενημέρωση

Ένας εργάτης σκοτώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε δυστύχημα που έγινε στο χώρο του εργοταξίου στο Διακοπτό, στο κόμβο της Πούντας, όταν το φορτηγό βαρέως τύπου στο οποίο επέβαινε ανατράπηκε. Το δυστύχημα συνέβη στις 9.30 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ως αιτία είναι η υποχώρηση του εδάφους, στο οποίο κινείτο το φορτηγό, με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός εργάτης να χάσει επί τόπου τη ζωή του.

Στο όχημα επέβαινε και άλλος εργαζόμενος, ο οποίος έχει τραυματιστεί και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

xespao.gr-topika

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: