Το β’ εξάμηνο του 2021 το ηλεκτρικό ë-Berlingo στις εκθέσεις της Citroën

Το νέο Citroën ë-Berlingo, ιδανικός συνεργάτης για τους λάτρεις των επαγγελματιών και όχι μόνο, είναι πρακτικό και ευέλικτο. Κάνει κάθε διαδρομή μια χαλαρωτική στιγμή για τους επιβάτες αφου είναι τελείως αθόρυβο. Ξεκινά απρόσκοπτα με γραμμική ροπή και επιτάχυνση άμεσα διαθέσιμη χωρίς ανάγκη αλλαγής ταχυτήτων. Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης παράγει μηδενικό θόρυβο και δονήσεις. Το ë-Berlingo διαθέτει επίσης κορυφαία άνεση καμπίνας με εξαιρετικά άνετα καθίσματα, ξεκούραστη οδήγηση και κύκλο στροφής 10,80 μέτρων.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας κινεί το όχημα σύμφωνα με τον επιλεγμένο τρόπο οδήγησης αναλόγως και των συνθηκών. Με ισχύ 100 kW (136 hp) / 260 Nm, το ë-Berlingo φτάνει σε τελική ταχύτητα 135 χλμ./ώρα ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που έχει επιλεγεί από τον οδηγό.

Η ηλεκτρική έκδοση του Berlingo προσφέρει την ηρεμία εντός της καμπίνας, με αυτονομία έως και 280 km (κύκλος WLTP). Η ηλεκτρική εκδοχή διαθέτει όλες τις φημισμένες αρετές του Berlingo, χωρίς συμβιβασμούς, προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες με ευρύχωρο εσωτερικό, ευελιξία στη διαμόρφωση και κορυφαία πρακτικότητα.

Το ë-Berlingo θα διατίθεται σε δύο μήκη και μπορεί να φιλοξενήσει έως επτά άτομα. Διατηρεί την ίδια γενναιόδωρη σε χώρους καμπίνα, τρία ανεξάρτητα πίσω καθίσματα, την έξυπνη κονσόλα οροφής Modutop  πολλαπλών λειτουργιών και ένα ξεχωριστό άνοιγμα για το πίσω παράθυρο. Το ë-Berlingo διευκολύνει την οδήγηση με μια οθόνη head-up που προβάλλει πληροφορίες στο παρμπρίζ για μεγαλύτερη ευκολία του οδηγού στην ανάγνωσή τους και μια νέα ψηφιακή οθόνη υψηλής ευκρίνειας 10” που δείχνει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες στο κέντρο του ταμπλό.

Με δυο λόγια ανταποκρίνεται στις πιο σύγχρονες απαιτήσεις, προσφέροντας επαρκή αυτονομία, χωρίς συμβιβασμούς στην πρακτικότητα.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα σχεδιάστηκε για να απλοποιήσει τη χρήση του Νέου Citroën ë-Berlingo: Στην κεντρική κονσόλα υπάρχει το ë-Toggle, που ελέγχει το κιβώτιο ταχυτήτων μέσω των λειτουργιών Park, Reverse, Neutral, Drive και Brake, μαζί με έναν επιλογέα για την ενεργοποίηση των τριών τρόπων οδήγησης: Eco, Normal και Power.Η οθόνη αφής 8 ιντσών του ë-Berlingo περιλαμβάνει μια ενότητα “Energy” στο μενού, που παρέχει πρόσβαση στις ηλεκτρικές πτυχές του αυτοκινήτου, συμπεριλαμβανομένης της ροής ενέργειας .

Το ë-Berlingo θα είναι στις εκθέσεις της Citroën το β’ εξάμηνο του 2021.

Το β’ εξάμηνο του 2021 το ηλεκτρικό ë-Berlingo στις εκθέσεις της Citroën gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: