Το θύμα του φονικού «ανέβαζε» τα πάντα για τη ζωή του στο Facebook – Ακόμα και μηνύματα για ναρκωτικά (photos)

Ο 40χρονος «Αμερικάνος» εξέφραζε τις σκέψεις του χωρίς… ιδιαίτερη δυσκολία μέσω του facebook. «Ανέβαζε» φωτογραφίες για τις δραστηριότητές του, τα ταξίδια του και τις συνήθειές του…

Δεν έκρυβε ότι σχετιζόταν με ναρκωτικά και γενικότερα συναφείς υποθέσεις, ενώ έστελνε και μηνύματα σε άτομα του υπόκοσμου. Σε μια περίπτωση στις 18 Οκτωβρίου είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του ένα μήνυμα με το οποίο αναφερόταν σε ρουφιάνους.

Έγραφε, μάλιστα, για την περίοδο που είχε κάνει φυλακή (21/06/2006 – 07/01/2011, για 731 γρ. κάνναβη) για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, ενώ έστελνε μήνυμα για κάποιους «ρουφιάνους» που τον «κάρφωσαν», λέγοντας πως θα πρέπει να προσέχουν…

Σε άλλη περίπτωση είχε φωτογραφία του στην οποία παρουσιαζόταν να κάνει άσεμνη χειρονομία και να προειδοποιεί κάποιον στην Πάφο.

Υπάρχουν και πολλές αναφορές για τον 16χρονο γιο του Δημήτρη, που είχε αποβιώσει τον Σεπτέμβριο σε τραγικό δυστύχημα. Η απώλειά του τού είχε στοιχήσει όπως έδειχνε.

Πάντως, είναι απορίας άξιον πώς οι κινήσεις του που ήταν τόσο φανερές, δεν παρακολουθούντο στενά από την Αστυνομία. Αν ασχολούνταν έγκαιρα οι Αρχές ίσως ναμην  σημειώνονταν τα όσα τραγικά έγιναν  αργά το βράδυ της Τετάρτης (07/12).

youweekly.gr-Koinwnia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: