Το Santa Run Χανιά έρχεται

Το Santa Run Χανιά έρχεται

Το Santa Run Χανιά έρχεται
Οι κόντρες ξεκίνησαν ήδη μέσω του Santa Run Chania Celebrity Challenge. Η πρόσκληση-πρόκληση έγινε από τέσσερα μέλη του Red Action Team του Santa Run Χανιά στην ηθοποιό Κλέλια Ρένεση και ήταν η εξής:

Στηρίζουμε Santa Run Chania και προκαλούμε την Κλέλια Ρένεση να βάλει τον σκούφο της, να ντυθεί Άι Βασίλης και να προκαλέσει δύο celebrity να κάνουν και αυτοί το ίδιο!!!.

Η Κλέλια δέχτηκε την πρόκληση και φορώντας τον χριστουγεννιάτικο σκούφο της δήλωσε ότι στηρίζει το Santa Run Chania και κάλεσε με τη σειρά της τη συνάδερφό της Μαρία Κωνσταντάκη να κάνει το ίδιο.

Η Μαρία απάντησε ανεβάζοντας το επίπεδο, βγάζοντας ένα video με το κινητό της και καλώντας με τη σειρά της τη Νατάσα Εξηνταβελόνη με τον Πάρη Παρασκεβαΐδη και την Πηνελόπη Πλάκα.

Η Νατάσα Εξηνταβελόνη και ο Πάρης Παρασκεβαΐδης το πήραν το θέμα πολύ προσωπικά και θέλησαν να ανεβάσουν τον πήχη πάρα πολύ ψηλά δημιουργώντας ένα video υπερπαραγωγή με τη βοήθεια του Γιώργου Φειδά και της Ισιδώρας Χατζηβασιλείου.

Το επίπεδο της κόντρας έχει ανέβει και ήδη οι επόμενες προσκλήσεις-προκλήσεις θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον μπαίνοντας στο Santa Run Χανιά κι άλλα αγαπημένα πρόσωπα έκπληξη!

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: