Το πιο εξτρίμ μαγιό του καλοκαιριού το φόρεσε η Τάμτα – Και δεν θα μπορούσε να το βάλει καμία άλλη (φωτό)

Στα πρώτα χρόνια κιόλας της καριέρας της αντιλήφθηκε ότι η εικόνα… μετράει και έκανε αυτό που κάνουν και πολλές σταρ τραγουδίστριες του εξωτερικού. Εχτισε μια περσόνα συνώνυμη των

εξτρίμ, ποτέ κακόγουστων όμως, εμφανίσεων. Απορρίπτοντας καταρχάς τις πούλιες και τις βαριές τουαλέτες με τις οποίες άλλες συνάδελφοί της ανέβαιναν και ανεβαίνουν στην πίστα, κατά δεύτερον επέλεξε να κάνει κάτι που καμία άλλη συνάδελφός της δεν είχε τολμήσει: Απλά… να τολμήσει. Να τολμήσει να αλλάζει συνεχώς λουκ και να εμφανίζεται πότε με κοντό άφρο μαλλί, πότε με κοντό ροζ, την επομένη με ξανθό μακρύ (η λίστα των αλλαγών δεν έχει τέλος) αλλά και να τολμήσει να φορέσει ρούχα που πολύ δύσκολα άλλες θα επέλεγαν να φορέσουν. Φυσικά, στο όλο αυτό εγχείρημα είχε από την αρχή στο πλάι της έμπειρους συνεργάτες, όπως η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη στο στάιλινγκ. 

Και κάπως έτσι κατάφερε να φτιάξει την «Τάμτα» που όλοι ξέρουμε σήμερα που συνδυάζει καλή φωνή αλλά και ιδιαίτερες εμφανίσεις. 

Από την Τάμτα λοιπόν δεν θα περίμενε κανείς και μια συμβατική εμφάνιση στην παραλία. Και όντως, όπως αποδεικνύεται η Τάμτα φόρεσε για φέτος το πιο εξτρίμ μαγιό του καλοκαιριού! 

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους: 

 
 

Υιοθετώντας όλα τα φετινά τρεντ, ολόσωμα μαγιό, ’90s κοψίματα, φλαμίνγκος, η Τάμτα κατάφερε να φορέσει το πιο ιδιαίτερο μαγιό που είδαμε φέτος στις ελληνικές παραλίες και να κάνει και πάλι τη διαφορά!

 

Οπως η ίδια εξήγησε στις αναρτήσεις της στο Instagram, καθώς την ρώτησαν πολλοί, το μαγιό της το έφεραν από την Αμερική και είναι leeandlani:

 

Το μαγιό στον ιστότοπο της φίρμας leeandlani: 

 
 

Και σε μαύρο: 

 

Με το μοναδικό της ταλέντο στο… στιλ, η Τάμτα, πάντως, κατάφερε το εν λόγω μαγιό, αν και προκλητικό από τη φύση του, επάνω της να μην δείχνει ούτε προκλητικό, ούτε πρόστυχο. 

Η τιμή του, για την ιστορία, ανέρχεται σε 237 ευρώ. 

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: