Μπο για Ελευθερία Ελευθερίου: «Συμφωνώ που αποκάλεσε τον Μάριο Πρίαμο… vτροπή της Κύπρου» (videos)

Διαφήμιση – Advertisement

Το trailer για το αποψινό (19/2) επεισόδιο του Survivor All Star σχολίασε ο Μπο, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός στις δηλώσεις του.

Μετά τις τρυφερές στιγμές μεταξύ Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα, η οποία αποχώρησε, στο Survivor All Star μπαίνει απόψε η Ελευθερία Ελευθερίου.
Το trailer δείχνει τον Σπύρο Μαρτίκα να αποκαλεί τον Μάριο «βασιλιά της απάτης», με την Ελευθερία Ελευθερίου να του λέει εκνευρισμένη: «Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και γούσταρες και την Καρολίνα… Είσαι απαράδεκτος Μάριε! Πραγματικά, είσαι η ντροπή της Κύπρου!».
Ο Μπο δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend»: «Το είδα το trailer. Κανένα σχόλιο… δεν με απασχολεί το Survivor, δεν το παρακολουθώ πλέον. Ήταν ένα ξέσπασμα της Ελευθερίας. Eίμαι μαζί της, έχει απόλυτο δίκιο. Θεωρώ πολύ άνανδρο αυτό που κάνει ο Μάριος, το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω, αλλά από εκεί και πέρα τον κρίνει ο κόσμος από τη στιγμή που εκτέθηκε στην τηλεόραση και σε όλη την Ελλάδα. Συμφωνώ με όσα δήλωσε ο Μαρτίκας, όπως και με την Ελευθερία, που τον είπε «ντροπή της Κύπρου»».
Και πρόσθεσε: «Ανούσιο δεν ήταν. Με στεναχώρησαν θα έλεγα, δεν με πλήγωσαν. Δεν ήταν κάτι που με στιγμάτισε και «πω πω τι έπαθα». Ήταν κάτι που φάνηκε αλλιώς και εξελίχθηκε αλλιώς, αλλά έτσι είναι η ζωή και μια χαρά. Ο καθένας πορεύεται με τις συνέπειες των πράξεών του. Σαφώς και ό,τι δίνεις, παίρνεις…».

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: