Το μάθημα που έδωσε ο Καπουτζίδης μιλώντας σε παιδιά από την Νιγηρία

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του σόου «Ελλάδα έχεις ταλέντο» την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, στη σκηνή ανέβηκαν, μεταξύ άλλων, 25 παιδιά με καταγωγή από τη Νιγηρία, αλλά γεννημένα στην Ελλάδα, που αποτελούσαν το συγκρότημα HPGC (Heavenly Praised Gospel Choir).

Μετά την εμφάνιση του συγκροτήματος που ενθουσίασε τους κριτές, το λόγο πήρε ο Γιώργος Καπουτζίδης: «Χαίρομαι που βλέπω σε αυτή τη σκηνή 25 Έλληνες που έχουν καταγωγή από μια όμορφη χώρα της Αφρικής, τη Νιγηρία. Χαίρομαι που αισθάνεστε Έλληνες και είστε Έλληνες που ζουν και ελπίζουν σε αυτή τη χώρα» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Είναι πολύ ωραία και σπουδαία αύτά με που έκαναν και έχουν χτίσει οι Αρχαίοι Έλληνες με τις περικεφαλαίες. Δεν είναι περισσότερο Έλληνας αυτός που φοράει περικεφαλαία που γράφει Μολών Λαβέ από έναν άνθρωπο που έχει έρθει στην Ελλάδα από άλλη χώρα. Το παρόν της χώρας μας περιλαμβάνει αυτούς τους Έλληνες και αν δεν το αντιληφθούμε, φοβάμαι ότι δεν θα έχουμε μέλλον ως χώρα» κατέληξε ο ηθοποιός.

Το συγκρότημα ενθουσίασε τόσο τους κριτές που ήταν και το πρώτο που πήρε απευθείας «εισιτήριο» για τα ημιτελικά του σόου καθώς,ο Σάκης Τανιμανίδης πάτησε το Golden Buzzer, το χρυσό κουμπί που χαρίζεις στους συμμετέχοντες την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

(?)

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: