Το Kingston DataTraveler Ultimate GT είναι το πρώτο USB στα 2TB

Στη φετινή CES στο Las Vegas, η Kingston παρουσιάσε το πρώτο usb στα 2tb, κλέβοντας όλες τις εντυπώσεις.

Ο λόγος για το Kingston DataTraveler Ultimate GT (Generation Terabyte), τη νέα συσκευή που έχει μεγαλύτερη χωρητικότητα από ότι πολλοί από τους σκληρούς μας δίσκους.

Οι διαστάσεις του νέου USB νέα της Kingston είναι μόνο 72×26.94x21mm, ενώ η συσκευή προστατεύεται σε μια ειδικά σχεδιασμένη μεταλλική θήκη από κράμα ψευδαργύρου (zinc-alloy).

Το νέο USB θα κυκλοφορήσει σε δύο διαφορετικές χωρητικότητες, του 1 και των 2TB, αλλά, προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει τις τιμές που θα έχουν όταν κυκλοφορήσουν στην αγορά.

«Οι Power users θα έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύουν τεράστιες ποσότητες δεδομένων, όπως έως και 70 ώρες 4K βίντεο σε ένα μόνο δίσκο 2TB. Το DataTraveler Ultimate GT προσφέρει ανώτερη ποιότητα με ένα high-end σχεδιασμό καθώς είναι κατασκευασμένο από ένα μεταλλικό περίβλημα ψευδαργύρου-αλουμινίου για αντοχή στα χτυπήματα. Το συμπαγές μέγεθός του δίνει στους επαγγελματίες μια εύκολη φορητή λύση υψηλής χωρητικότητας για την αποθήκευση και τη μεταφορά αρχείων», αναφέρει η Κingston.

Facebook

Twitter

texnologia

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: