To houndstooth κουστούμι είναι το hero item για ένα business meeting – Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Δεν υπάρχει print που αγαπάει περισσότερο ο χειμώνας από το chic και ταυτόχρονα παιχιδιάρικο houndstooth (ή αλλιώς Pied de Poule) μοτίβο! 

Mία από τις πιο αγαπημένες στιλιστικά τάσεις της σεζόν επέλεξε η Όλγα Τρέμη, για το Meeting Point με τον υπουργό οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, και μας θύμισε πόσο chic μπορεί να γίνει ο χειμώνας μας με ένα houndstooth-pattern blazer πάνω από slim-cut παντελόνι και κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες! 

Η διακεκριμένη δημοσιογράφος, συνδύασε το υπέροχο Emporio Armani σύνολο (θα το βρεις στο Attica The Department Store) με σατέν top στην ίδια απόχρωση (επίσης μια από τις πιο δυνατές τάσεις του 2022 που θέλει μονοχρωμία στα looks μας με όλα τα κομμάτια στον ίδια ακριβώς τόνο) και μακιγιάζ με διακριτικές nude πινελιές.  

To houndstooth κουστούμι είναι το hero item για ένα business meeting   Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Για τη συνέντευξη με τον κ.Νίκο Δένδια η Όλγα Τρέμη είχε επιλέξει συγκλονιστικό μαύρο blazer με cutout μανίκια. Θα δεις όλες τις λεπτομέρειες σε αυτό το link  

Ένα διαχρονικά σικάτο Pied de Poule σύνολο μπορεί πραγματικά να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα την περίσταση και τη διάθεση! 

Συνδύασε το παντελόνι με ένα υπέροχο ζιβάγκο σε έντονο χρώμα, high heels και δυναμικά αξεσουάρ ή φόρεσε το σακάκι με πουκάμισο, φουλάρι, jeans και sneakers για day to night εμφανίσεις που θα αρέσουν πολύ (και θα σε κάνουν να νιώθεις ακόμη πιο όμορφη). 

Για τα επαγγελματικά σου ραντεβού και τις σημαντικές συναντήσεις στο γραφείο, το κοστούμι όπως το φόρεσε η Όλγα Τρέμη είναι ιδανική επιλογή, ειδικά αν το σετάρεις με κλασικές ψηλοτάκουνες γόβες και κλασικά αξεσουάρ με δυναμικό χαρακτήρα. 

Όποια κι αν είναι η επιλογή σου, θα είναι chic και εντυπωσιακή To houndstooth κουστούμι είναι το hero item για ένα business meeting   Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη  

To houndstooth κουστούμι είναι το hero item για ένα business meeting   Πώς το φόρεσε η Όλγα Τρέμη

Στο Meeting Point με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, η Όλγα Τρέμη επέλεξε ένα υπέροχο φόρεμα της Carolina Herrera. Θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες σε αυτό το link. 

Περισσότερα για την συνέντευξη με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος μίλησε για τα πρόσθετα μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για το κύμα των ανατιμήσεων που προκαλεί η παγκόσμια έκρηξη των τιμών της ενέργειας, θα διαβάσεις σε αυτό το link.

Ο υπουργός απάντησε επίσης στο εάν θα υπάρξουν – και σε ποια έκταση – πρόσθετες επιδοτήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος, αποκάλυψε τι θα γίνει με το επίδομα θέρμανσης, σε ποιους θα χορηγηθεί και σχολίασε σημαντικά θέματα όπως είναι ο ΕΝΦΙΑ 2022 και η αύξηση του κατώτατου μισθούΑναφέρθηκε στη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τις τράπεζες και από το Ταμείο Ανάκαμψης και έδωσε απαντήσεις σε πολλά από τα ζητήματα που μας απασχολούν εν όψει και της νέας χρονιάς που θα μπει σε λίγους μήνες στη ζωή μας. 

Office style rules: Η Όλγα Τρέμη συνδύασε μπλε blazer με nude γόβες στην πιο in fashion A/W πρόταση

Το «Meeting Point» μεταδίδεται από το Newsbomb.gr .gr και το Youtube channel του μεγάλου ειδησεογραφικού portal, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της φιλοξενίας κορυφαίων προσωπικοτήτων σε αυτή, η Όλγα Τρέμη σχολιάζει την πολιτική και όχι μόνο επικαιρότητα και μέσω της αρθρογραφίας της στο Newsbomb.gr

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: