Το ένα μετά το άλλο τα χτυπήματα στο στρατηγείο της BMW!

 

Μόλις σε διάστημα λίγων μηνών, η BMW ανακαλεί για δεύτερη φορά σε ντιζελοκίνητα αυτοκίνητά της!

Η πρώτη ήταν τον Αύγουστο του 2018, όταν είχε ανακαλέσει στην Ευρώπη και σε ορισμένες χώρες της Ασίας περισσότερα από 480.000 οχήματα, λόγω προβλήματος. Μάλιστα, 30 από αυτά στη Νότια Κορέα είχαν πάρει φωτιά!

Τώρα, ο αριθμός των οχημάτων που θα ανακληθούν αγγίζει το ένα εκατομμύριο!

Η BMW ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει της επαφές της με αντιπροσωπείες, οι οποίες με τη θα επικοινωνήσουν με τους ιδιοκτήτες των οχημάτων!

Το πρόβλημα που παρουσιάζουν τα ντιζελοκίνητα ΙΧ, προέρχεται από ελαττωματικό στοιχείο στο κύκλωμα ανακύκλωσης καυσαερίων των κινητήρων πετρελαίου και η συγκεκριμένη δυσλειτουργία, υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσει διαρροή γλυκόλης από το ψυγείο της ανακύκλωσης καυσαερίων, η οποία μπορεί μαζί με τυχόν υπολείμματα λιπαντικού να αναφλεγεί από τα κaυτά καυσαέρια.

«Το κύκλωμα ανακύκλωσης καυσαερίων θα ελεγχθεί και αν υπάρχει πρόβλημα θα αλλαχθούν τα ανταλλακτικά του», ανακοίνωσε η εταιρεία σε ότι αφορά τη νέα της ανάκληση.

Παράλληλα, η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε ελέγχους σε περισσότερα ντιζελοκίνητα οχήματα και εντόπισε «τον μικρότερο δυνατό κίνδυνο» εκδήλωσης φωτιάς σε κάποια από αυτά.

Το ένα μετά το άλλο τα χτυπήματα στο στρατηγείο της BMW! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: