Το comeback της Ζέτας με τηλεπαιχνίδι γνώσεων για τη χώρα μας

Το comeback της Ζέτας με τηλεπαιχνίδι γνώσεων για τη χώρα μας

Το comeback της Ζέτας με τηλεπαιχνίδι γνώσεων για τη χώρα μας
Η ηθοποιός μετά την αναβολή του σόου ταλέντων Rising Star που της είχε προταθεί να παρουσιάσει ετοιμάζει δυναμικό comeback με ένα τηλεπαιχνίδι που σαρώνει στο εξωτερικό. Στο τηλεπαιχνίδι διαγωνίζονται δύο ομάδες με αρχηγό έναν επώνυμο καλλιτέχνη (διαφορετικός σε κάθε επεισόδιο) και καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με τη χώρα τους, αποδεικνύοντας έτσι πόσο την αγαπούν και πόσο καλά τη γνωρίζουν. Η ομάδα με τις περισσότερες σωστές απαντήσεις θα είναι η νικήτρια.

Τα δικαιώματα του τηλεπαιχνιδιού μέχρι και πριν από ένα χρόνο βρίσκονταν στα χέρια του Alpha, που όμως δεν προχώρησε στην προβολή του. Για την παρουσίασή του είχε προσεγγίσει την Ευγενία Μανωλίδου, τον Νίκο Μουτσινά και τον Σωτήρη Καλυβάτση, αλλά και τη Ζέτα Μακρυπούλια. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε χθες ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, η διοίκηση του καναλιού της Κάντζας το είχε προτείνει σε εκείνον και τη Φαίη Σκορδά κατά το διάστημα που συζητούσαν μια πιθανή μεταγραφή τους εκεί, λίγους μήνες πριν υπογράψουν με τον ΑΝΤ1.

Πάντως η δημοσιογραφική ομάδα που θα πλαισιώνει τη Ζέτα Μακρυπούλια στο I love my country είναι σχεδόν έτοιμη, με τον Στάθη Μαντά, τον αρχισυντάκτη της Σμαράγδας Καρύδη στο Celebrity Game Night, να ηγείται και αυτού του team πίσω από τις κάμερες.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: