Θεσσαλονίκη: Πήγε σε ταβέρνα με τάμπλετ για να βλέπει αγώνα Μουντιάλ

Παρέα έκατσε σε ταβέρνα στη Θεσσαλονίκη, ώστε να φάει και να περάσει ποιοτικό χρόνο μεταξύ της, ωστόσο ένας εκ αυτών φάνηκε μέσω του βίντεο που αναδεικνύει το GRTimes.gr, να μην τον ενδιαφέρει η επικοινωνία με τους οικείους του, αλλά το Μουντιάλ 2022 που διεξάγεται αυτή την περίοδο στο Κατάρ.

Όπως θα δείτε στο βίντεο του GRTimes.gr ο συγκεκριμένος άνθρωπος, τοποθέτησε σε μικρότερο τραπέζι – που αφήνουν συνήθως οι πελάτες τα «ψιλά» (π.χ.αλάτι, πιπέρι, ξύδι, λάδι, νερό) – ένα τάμπλετ ώστε να μη χάσει δευτερόλεπτο από την αναμέτρηση που λάμβανε χώρα εκείνη την ώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξάγεται αυτό το διάστημα στο Κατάρ.

Παράλληλα, οι φίλοι του και οι πελάτες από τα γύρω τραπέζια απολαμβάνουν την έξοδο τους στην ταβέρνα τρώγοντας και ακούγοντας παραδοσιακή μουσική, ενώ εκείνος κουνάει τα χέρια και τα πόδια του «ζώντας» σε υπερβολικό βαθμό το ποδοσφαιρικό παιχνίδι… λες και είναι μέσα στο γήπεδο και βιώνει εκ των έσω εμπειρία του Μουντιάλ.

Να σημειωθεί, πως την Τετάρτη το βράδυ (14/12) ολοκληρώθηκε η φάση των ημιτελικών του Μουντιάλ 2022. Η Γαλλία κέρδισε με σκορ 2-0 το Μαρόκο και θα αναμετρηθεί με την Αργεντινή (επικράτησε με το εμφατικό 3-0 επί της Κροατίας την Τρίτη) στον μεγάλο τελικό που θα αναδείξει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κόσμου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18 Δεκεμβρίου.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΘεσσαλονικηΜουντιαλ 2022ταβερναταμπλετ

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: