Tο biker jean που θα αγαπήσουμε τη νέα σεζόν

Με αφορμή την 20η επέτειο της εφεύρεσης του G-Star Elwood, η G-Star  υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα μοναδικό biker jean- το 5620 3D Zip Elwood, το οποίο αποτελεί μια εκσυγχρονισμένη έκδοση του θρυλικού τζιν.

 

Με έμπνευση από τους αγώνες του Moto Grand Prix και φερμουάρ στο γόνατο, το 5620 3D Zip Elwood απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες, ενώ η νέα slim fit έκδοσή του κατασκευάζεται από tech-stretch denim με επικάλυψη βύνης, ενισχύοντας το σκληρό και δυναμικό του ύφος.

Αυτό όμως που καθιστά το συγκεκριμένο τζιν πρωτότυπο και μοναδικό είναι η 3D Denim μέθοδος, η οποία μεταχειρίζεται τεχνικές που «κτίζουν» το jean πάνω στο σώμα αυτού που το φοράει. Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς  η G-Star έχει προνοήσει και για την άνεση στην καθημερινότητά μας,  παρουσιάζοντας  μία μεγάλη γκάμα εφαρμογών στις ολόσωμες φόρμες, από τις κλασσικές 5τσεπες 3301, μέχρι τις  Type-C boyfriend, τις ψηλόμεσες, τις  super skinny,  τις πιο φαρδιές, αλλά και τις χαλαρές, ώστε να κολακεύουν κάθε τύπο γυναίκας.

Σε όλα τα σχέδια παρουσιάζονται τα στοιχεία και οι λεπτομέρειες που έχουν κάνει το brand γνωστό, όπως τα πλάγια γαζιά που έρχονται ελαφρώς μπροστά καθώς και το συγκεκριμένο μέγεθος και η θέση για τις πίσω τσέπες.
cosmopolitan.gr

youweekly.gr-Trends

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: