Τηλεφώνημα Θεοδωράκη σε Γεννηματά: Συνάντηση αύριο για νέο φορέα

Ραντεβού στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης στη Βουλή έδωσαν Σταύρος Θεοδωράκης και Φώφη Γεννηματά προκειμένου να ξεκινήσει ο διάλογος για συνεννόηση των κομμάτων της Κεντροαριστεράς.

Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών με πρωτοβουλία του επικεφαλής του Ποταμιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον Γιώργο Παναδρέου τις αμέσως επόμενες ημέρες, καθώς ο Σταύρος Θεοδωράκης αποκλείει οποιαδήποτε κοινή συνάντηση των τριών αρχηγών.

«Η συζήτηση να γίνει για τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι» διευκρινίζουν συνεργάτες του Σταύρου Θεοδωράκη, και προσθέτουν ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού έχει ήδη στείλει πρόσκληση εκλογικής συνεργασίας και στην κεντροδεξιά «Δράση» του Θόδωρου Σκυλακάκη, η οποία απάντησε θετικά.

Στελέχη της Σεβαστουπόλεως βλέπουν ότι υπάρχει ανάγκη για την δημιουργία ενός νέου κόμματος που θα εκφράζει όλες τις προοδευτικές δυνάμεις που αντιτίθενται στον ΣΥΡΙΖΑ και επιδιώκουν να συνενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ένα νέο, προοδευτικό μέτωπο. «Σημασία έχει πόσοι θα μείνουν στο δωμάτιο. Αν είναι μόνο ο Σταύρος και η Φώφη, δεν έχει νόημα», υπογραμμίζουν στελέχη του Ποταμιού.

Action24.gr-Politiki

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: