Τι λένε τα ζώδια για σήμερα… Σάββατο 11 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είστε ιδανικοί να δίνετε συμβουλές και να βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα των άλλων, αλλά όταν έρχεται η ώρα να εφαρμόσετε στον εαυτό σας αυτά που πολύ λογικά θεωρείτε όταν πρόκειται για τρίτους, μπλοκάρετε και χάνετε την τόσο καθαρή σας σκέψη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Είναι να μην σας γυρίσει το μάτι γιατί τότε ποιος είδε τον ταύρο και δεν τον φοβήθηκε. Καλό είναι να διαχειρίζεστε το θυμό και τις εκρήξεις σας, όμως, γιατί πάνω στην ένταση και εν βρασμώ μπορεί να πείτε ή να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η αγάπη και το ενδιαφέρον που δέχεστε από οικογένεια και, όσοι είστε δεσμευμένοι, από το σύντροφο σας κάνει να χαμογελάτε και ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας. Όταν νιώθετε καλά ψυχολογικά, έχετε ενέργεια και γίνεστε πολύ πιο δημιουργικοί και στη δουλειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Το Σαββατοκύριακο έρχεται να σας αποζημιώσει για τη σχετικά πιεσμένη εβδομάδα. Θέλετε να δείτε φίλους και να αποφορτιστείτε έτσι κανονίζετε εξόδους, συναντήσεις, εξορμήσεις και διασκέδαση με καλή παρέα. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι να ξεδώσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Δεν σας αρέσει να σας φέρνουν αντιρρήσεις και να σας πηγαίνουν κόντρα και τελευταία αυτό σας συμβαίνει πιο συχνά από όσο θα θέλατε. Μην ξεχνάτε πως αν χάσετε την ψυχραιμία σας και αν δεν ελέγξετε τη συμπεριφορά σας μπορεί να χάσετε το δίκιο σας, για αυτό προσέξτε πώς θα το διαχειριστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Οι δεσμευμένοι τελευταία έχετε λίγο μουρμούρα από το σύντροφό σας όχι τόσο για όσα κάνετε αλλά για όσα δεν προλαβαίνετε λόγω των εργασιακών σας υποχρεώσεων. Πριν θυμώσετε μαζί του, μπείτε στη θέση του και σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να βελτιώσετε την κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Προσέξτε λίγο την υγεία και τη διατροφή σας. Το στρες σας κάνει μερικές φορές να ξεσπάτε στο φαγητό, ενώ δεν φροντίζετε τον εαυτό σας όσο πρέπει. Προσπαθήστε να ξεκλέβετε λίγο προσωπικό χρόνο για να τον αφιερώσετε σε δραστηριότητες που σας αποφορτίζουν και σας ευχαριστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Ο λίγο μουντός καιρός των ημερών είναι ασορτί με τη διάθεσή σας. Μια οικογενειακή υπόθεση που ταλαιπωρεί αρκετούς από εσάς εδώ και πολύ καιρό αυτή τη φορά δείχνει να οδηγείται σε μια λυτρωτική λύση. Η στήριξη από αγαπημένους σας ανθρώπους θα σας κάνει να νιώσετε πως σε τίποτα από ότι σας συμβαίνει δεν είστε μόνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η συναισθηματική αναστάτωση και ανασφάλεια που πολλοί από εσάς νιώσατε τον τελευταίο καιρό, οδηγεί σε μια ζεστή, δεμένη και ουσιαστική σχέση, ενώ εσείς ανακτάτε το χαμόγελό σας και την good vibes λάμψη που σας χαρακτηρίζει. Όταν έχετε θετική διάθεση κανείς δεν σας πιάνει και κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Θα θέλατε πολύ ένα ταξίδι, μια απόδραση που θα σας έκανε να αλλάξετε τελείως παραστάσεις και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, αλλά πολλοί λίγοι από εσάς έχετε τη δυνατότητα για κάτι τέτοιο αυτές τις μέρες. Κάντε υπομονή και βάλτε στο πρόγραμμα εξόδους και διασκέδαση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Μετά από ένα μεγάλο διάστημα πιέσεων και ανατροπών που έφερναν κάθε φορά μπροστά σας ένα νέο πρόβλημα που καλούσασταν να λύσετε, φτάνετε κοντά στο τέλος αυτών των δοκιμασιών και, ναι, τα έχετε καταφέρει πάρα πολύ καλά. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να χαμογελάσετε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Πάρτε μια βαθιά ανάσα και καλωσορίστε αυτό το Σαββατοκύριακο που θα φέρει όμορφα νέα, εκπλήξεις, προσωπικές στιγμές που θα σας γεμίσουν χαρά και ξεκούραση από τις πιέσεις και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Χαμογελάστε και αδράξτε την ημέρα!

The post Τι λένε τα ζώδια για σήμερα… Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

zwdia

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: