Τι λέει η Σάσα Σταμάτη για τη σύλληψή της

«Σάσα, είμαστε μαζί σου», έγραφαν χθες μετά μανίας στα social media οι χιλιάδες θαυμαστές της δημοσιογράφου και καλής μας συναδέλφου, Σάσας Σταμάτη, η οποία… έμπλεξε σε μια παρεξήγηση που την οδήγησε στο κρατητήριο του Αστυνομικού Τμήματος Πειραιά και στη συνέχεια ενώπιον του εισαγγελέα.

Από νωρίς το μεσημέρι χθες, όταν και έγινε γνωστό ότι η δημοσιογράφος κρατείται, δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να σχολιάσουν στο Facebook με μηνύματα συμπαράστασης, ενώ αρκετοί ανέβασαν και χιουμοριστικές φωτογραφίες με τη Σάσα Σταμάτη πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

Αν και αρχικά ακούστηκε πως η Σάσα Σταμάτη εξύβρισε αστυνομικό, η αλήθεια είναι άλλη και σίγουρα πρόκειται για παρεξήγηση. Όπως μας εξήγησε η ίδια, ενώ ερχόταν στο γραφείο της στην εφημερίδα, διπλοπαρκάρισε λίγο πιο κάτω από το αστυνομικό τμήμα για να βγάλει λεφτά από την τράπεζα και στη συνέχεια να πάρει έναν καφέ.

Ο αστυνομικός της έκανε νόημα να πάρει το αυτοκίνητό της, ωστόσο η Σάσα εκείνη την ώρα επειδή μιλούσε -ως συνήθως- στο τηλέφωνο, δεν κατάλαβε, και του έκανε νόημα ότι θα το πάρει σε λίγο. Όταν επέστρεψε, ο αστυνομικός της πήρε τις πινακίδες, της έκοψε κλήση και η δημοσιογράφος του ζήτησε τον λόγο αφού του εξήγησε πως θα αργούσε μόνο λίγα λεπτά.

parapolitika.gr

lifestyle

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: