Τι δουλειά έχει ένας αναβάτης του MotoGP σε πίστα με το Abarth 595 Monster Energy

O Lorenzo Daretti (“Trastevere73”), επίσημος eSport αναβάτης της ομάδας Monster Energy Yamaha MotoGP, οδηγεί το νέο Abarth 595 Monster Energy σε ένα ταξίδι που ενώνει το πραγματικό κόσμο με εκείνον της εικονικής πραγματικότητας.

Από το Μιζάνο στο Τορίνο με τη νέα ειδική έκδοση Abarth 595 Monster Energy Yamaha και τον “Trastevere73” –τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή του “eSport MotoGP” και πρώτο επίσημο eSoprt αναβάτη της ομάδας Monster Energy Yamaha MotoGP- στο τιμόνι να ενώνει συμβολικά την πρωτεύουσα των μοτοσυκλετών με τη γενέτειρα της Abarth.

Η Abarth παρουσίασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα teaser video, το οποίο αποτελεί το πρώτο βήμα σε μια νέα ψηφιακή καμπάνια με το νέο 595 Monster Energy Yamaha και τον Lorenzo Daretti, γνωστότερο ως “Trastevere73”, τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στο “eSport MotoGP” και από το 2019 επίσημο eSport αναβάτη της ομάδας Monster Energy Yamaha MotoGP.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση στο διεθνή τύπο –στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 στη 13:00 ώρα Ελλάδας- της δυναμικής νέας ειδικής έκδοσης, 595 Monster Energy Yamaha, η οποία τιμά τη συνεργασία των Abarth και Yamaha που ξεκίνησε το 2015. Τα χρώματα στο αμάξωμα και στο εσωτερικό της νέας ειδικής σειράς είναι εμπνευσμένα από την YZR-M1 Monster Energy Yamaha MotoGP 2020,  με τις χαρακτηριστικές «νυχιές» της Monster να τιμούν με τη σειρά τους τη νέα συνεργασία με το γνωστό ενεργειακό ποτό.

Ο “Trastevere 73” θα μεταφερθεί από το αγαπημένο του παιχνίδι στο τιμόνι του Abarth 595 Monster Energy Yamaha, σε ένα πραγματικό ταξίδι από το Μιζάνο στο Τορίνο, μια συμβολική σύνδεση μεταξύ του λίκνου των μοτοσυκλετών και τη γενέτειρα της Abarth.

Ο κ. Luca Napolitano, Επικεφαλής για την περιοχή ΕΜΕΑ των Fiat, Lancia & Abarth, θα του ευχηθεί για αυτό τα ταξίδι μεταξύ του πραγματικού και του ψηφιακού κόσμου. Τις ευχές τους θα δώσουν επίσης οι Valentino Rossi και Maverick Viñales, οι δύο αναβάτες της Monster Energy Yamaha MotoGP Team.

Τη διαδρομή του “Trastevere73” θα ακολουθήσει η Abarth μέσω των καναλιών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το κοινό να μπορεί να έχει την ευκαιρία διαδραστικής επικοινωνίας με το νέο 595 Monster Energy Yamaha και τον “Trastevere73”.

Η νέα ενέργεια στοχεύει να ενισχύσει περαιτέρω το δεσμό μεταξύ της Abarth και της Yamaha φέρνοντας κοντά τους φίλους του «Σκορπιού» και των αγώνων.

 

 

Τι δουλειά έχει ένας αναβάτης του MotoGP σε πίστα με το Abarth 595 Monster Energy gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: