Θεσσαλονίκη: Το Σέιχ Σου θα ανοίξει αμέσως μετά την Πρωτομαγιά

«Το πάρκο του Σέιχ Σου θα ανοίξει αμέσως μετά την Πρωτομαγιά» ανέφερε σε δηλώσεις του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά την παράδοση υγειονομικού υλικού από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Ελληνική Αστυνομία, αναφέρθηκε και στο άνοιγμα της Νέας Παραλίας, λέγοντας πως η άρση των μέτρων γίνεται από απόψε το βράδυ στις 10.

«Σε συζήτηση που είχαμε χθες με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, καταλήξαμε ότι δεν συντρέχουν πια οι λόγοι να υπάρχουν περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις των πολιτών στη Νέα Παραλία», είπε σχετικά ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ταυτόχρονα, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρούν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας στη Νέα Παραλία και να μετακινούνται με το σχετικό έντυπο ή το απαραίτητο sms.

«Τα μέτρα είναι ακόμη σε ισχύ. Θέλω να τους ζητήσω να μην συνωστίζονται στην παραλία, να κρατάνε τις αποστάσεις», πρόσθεσε και εξέφρασε την πεποίθηση πως οι Θεσσαλονικείς θα δείξουν την ίδια υπευθυνότητα που έδειξαν και όλο το περασμένο διάστημα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: