Θεσσαλονίκη: Στο δημαρχείο ο Κ. Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον Γ. Μπουτάρη

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη επισκέφθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στην πόλη.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για θέματα ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης, για το ζήτημα της καύσης των νεκρών, της ενεργειακής αξιοποίησης των απορριμμάτων κ.ά..
Μετά τη συνάντηση ο κ. Μπουτάρης είπε ότι έχει παλιά γνωριμία με τον κ. Μητσοτάκη και την οικογένειά του και πως έχει βαθιά εκτίμηση στις τοποθετήσεις του. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκπροσωπεί το κομμάτι αυτό της ΝΔ ή αν θέλετε να το πούμε καλύτερα της Κεντροδεξιάς, η οποία εκφράζει το φιλελεύθερο και προοδευτικό στοιχείο της, και έτσι του εύχομαι καλή επιτυχία», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Αναφορικά με τη θητεία του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ο κ. Μπουτάρης ανέφερε ότι «οι προτάσεις που είχε κάνει για τις αξιολογήσεις και τις ποσοστώσεις ήταν ότι πιο καλό υπήρχε για αυτό το καρκίνωμα που λέγεται δημόσια διοίκηση».
Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο. 

Στις 15:00 θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Θεσσαλονίκης και στις 18:00 θα επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ όπου θα συναντηθεί με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: