Θεσσαλονίκη: “Ξέχασαν” χειρουργικό εργαλείο μέσα σε ασθενή

Μια απίστευτη περιπέτεια πέρασε ένας 56χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη, όταν έκανε ένα χειρουργείο και οι γιατροί ξέχασαν μέσα του μια βελόνα που έμεινε στο έντερό του επί 21 ολόκληρους μήνες.

Την υπόθεση έφερε στην δημοσιότητα η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», στην οποία μίλησε ο ασθενής, η περιπέτεια του οποίου ξεκίνησε όταν αποφάσισε να κάνει μία εγχείρηση στην βουβωνοκήλη, η οποία κράτησε συνολικά 6,5 ώρες.

Μετά την εγχείρηση, οι πόνοι και το πρήξιμο δεν υποχωρούσαν, ενώ ανέβασε και πυρετό 39,5, όπως είπε ο ίδιος. Αν και επισκεπτόταν διαρκώς τον γιατρό, εκείνος του έλεγε πως το πρήξιμο είναι υγρό.

Καθώς, όμως, δεν υποχωρούσε, αποφάσισαν να κάνει και μια κολονοσκόπηση επειδή ο γιατρός θεώρησε ότι μπορεί να πρόκειται και για πολύποδα.

Αφότου έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ο 56χρονος επισκέφθηκε και ουρολόγο για να τις ελέγξει. Βλέποντάς τις, ο γιατρός παραξενεύτηκε και προβληματίστηκε.

Εκείνη τη στιγμή ο άνδρας πίστεψε ότι είχε όγκο, ωστόσο ο γιατρός του αποκάλυψε ότι υπήρχε μέσα του ένα χειρουργικό εργαλείο και πως έπρεπε να τρέξει στο νοσοκομείο που χειρουργήθηκε και να το βγάλει άμεσα, αφού η ζωή του ήταν σε κίνδυνο.

Όταν πήγε στο νοσοκομείο και είδε τις εξετάσεις ο γιατρός που τον χειρούργησε του είπε πως έγινε «μεγάλη καταστροφή, θα σας χειρουργήσουμε άμεσα», όμως εκείνος του απάντησε «γιατρέ δεν σας έχω πλέον εμπιστοσύνη».

Μάλιστα, ο γιατρός στην Θεσσαλονίκη του έλεγε συνεχώς «μην πας αλλού».

Στη συνέχεια, οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως είναι τυχερός και πως πρέπει να αφήσει το εργαλείο μέσα, καθώς έχει κάνει σαν ιστό η βελόνα και το καταπολεμά ο οργανισμός.

Έτσι, εκείνος δεν έκανε την επέμβαση και επέστρεψε στην καθημερινότητα του, αλλά πονούσε πολύ, τόσο που δεν μπορούσε να βάλει ούτε τις κάλτσες του

Τελικά, τον πήρε τηλέφωνο ένας γιατρός από την Αθήνα και του είπε πως μπορεί να τον χειρουργήσει.

Το χειρουργείο έγινε και η βελόνα αφαιρέθηκε. «Έκλαιγα όταν μου είπαν ότι την αφαίρεσαν» είπε ο 56χρονος.

 

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: