Θεσσαλονίκη: Γιορτή τσίπουρου με γλέντι σήμερα στην Τούμπα

Η Θεσσαλονίκη δεν έχει μόνο τα υπέροχα κρασιά στο λιμάνι (δες ΕΔΩ) και το γαστρονομικό διαγωνισμό της (δες ΕΔΩ). Έχει και γιορτή τσίπουρου σήμερα Κυριακή (29/11) με δωρεάν είσοδο.

Μιλάμε για την 14η Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής, η οποία είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιείται στο Πάρκο Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού (Πολιτιστικό Κέντρο Τούμπας), υπό την αιγίδα της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας.

Οπότε, από τις 11.00 το πρωί ξέρεις που να πας. Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραδοσιακό γλέντι με ζουρνάδες και νταούλια και την συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων του Συλλόγου Τερπιωτών Θεσσαλονίκης, του Κέντρου έρευνας & μελέτης Παραδοσιακού Χορού και Λαϊκού Πολιτισμού Διόνυσος και του Συλλόγου Διακρατικών Πολιτιστικών Ανταλλαγών Σοχού.

Η Γιορτή Τσίπουρου διοργανώνεται από τον Σύλλογο Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Οι προτάσεις εξόδου, όμως, δεν τελειώνουν εδώ. Από το πρωί μπορείς να παραβρεθείς στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας για την Νέα Παραλία ή για να το πούμε σωστότερα με έμπνευση τη Νέα Παραλία (δες αναλυτικά ΕΔΩ). Αν ψάχνεις για μία γαστρονομική εμπειρία, το μεσημέρι ξεκινά το street food session στο Art House (δες αναλυτικά ΕΔΩ). 

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: