Θεσσαλονίκη: Αποδοκιμάστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από οπαδούς του ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί του «Δικέφαλου του Βορρά» πλησίασαν στο ξενοδοχείο που μιλά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης – Ένας κατάφερε να περάσει – Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή του

Στο μπλόκο της αστυνομίας λίγο πριν από το ξενοδοχείο όπου μιλά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σταμάτησαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι αστυνομικοί. Οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν προκειμένου να εκφράσουν την αποδοκιμασία τους για τη στάση της ΝΔ στο ζήτημα της εξαγοράς μετοχών του Mega από τον Ιβάν Σαββίδη.  Ένας ωστόσο κατάφερε να περάσει από το μπλόκο και μάλιστα πλησίασε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά την είσοδό του στην εκδήλωση του κόμματός του.

Ο οπαδός άρχισε να φωνάζει πως «ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο καλύτερος επενδυτής που υπάρχει». Οι αστυνομικοί που έσπευσαν να τον εμποδίσουν, τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα.

Να θυμίσουμε πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να διαμαρτυρηθούν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με δηλώσεις του τελευταία καταφέρεται κατά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη.

Πηγή: www.seleo.gr

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: