Γρηγόρης Λέων: Η πρώτη του αντίδραση στο εξώδικο της Ρούλας Πισπιρίγκου

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Πισπιρίγκου αλλά και στο εξώδικο που αναμένεται να λάβει από την 34χρονη κατηγορούμενη μίλησε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων.

Όπως έγινε γνωστό η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, έστειλε εξώδικα σε πέντε ιατροδικαστές, ένας εκ των οποίων και ο Γρηγόρης Λέων από τον οποίο μάλιστα ζητά το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Η αλήθεια είναι πως ενημερώθηκα από συναδέρφους σας, δεν έχω λάβει κάτι και δεν σας κρύβω πως θέλω να μελετήσω το έγγραφο» είπε ο ιατροδικαστής μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News».

Δείτε βίντεο:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cp8gskaemgap)

«Βλέπω μία στοχοποίηση ανθρώπων, μία στοχοποίηση που εάν γινόταν από έναν αδαή που δεν γνωρίζει τι εστί ιατροδικαστής θα ήταν κάτι που θα το κατανοούσαμε και θα το συγχωρούσαμε. Στην περίπτωση αυτή εσκεμμένα, ορισμένα άτομα λένε ψεύδη και με συκοφαντούν» συμπλήρωσε ο κ. Λέων.

Τόνισε πως δεν πρόκειται να μπει σε μία δημόσια αντιπαράθεση, ωστόσο θα υπερασπιστεί τον εαυτό του αλλά και κάθε συνάδερφο που δέχεται μία αντίστοιχη επίθεση.

Στην ερώτηση εάν εκτιμά πως υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε η Ρούλα Πισπιρίγκου να κριθεί ένοχη απάντησε: «Εξ’ όσων γνωρίζω, γιατί δεν παρακολουθώ την υπόθεση, και οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν κληθεί, οι δύο από αυτούς έχουν κληθεί πάμπολλες φορές, ήταν λαλίστατοι και έχουν εκφέρει την επιστημονική τους άποψη αναλυτικότατα, εδώ και μήνες. Έχει αλλάξει κάτι;» κατέληξε ο ιατροδικαστής.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: