Θεοδωράκης: Θα έπρεπε να λουφάξει ο Καμμένος για το Καστελόριζο

Αμετανόητο για τη διοργάνωση της «εκδρομής» των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, Χρυσής Αυγής στο Καστελόριζο χαρακτήρισε τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

 

Ο κ. Θεοδωράκης επιτέθηκε μετωπικά στον κ. Καμμένο λέγοντας ότι θα περίμενε από τον υπουργό Άμυνας να «λουφάξει» και όχι να υπερηφανεύεται «για την εκδρομή και τις φωτογραφίες που βγήκαν στο Καστελόριζο με Χρυσαυγίτες. «Ακόμη και τα σχόλια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δεν τον έκαναν να καταλάβει το μεγάλο του λάθος» πρόσθεσε στοχοποιώντας τον κ. Καμένο. Αντέτεινε, πάντως, ότι αντί για τέτοια σόου θα έπρεπε να υπήρχε μια «εθνική, πατριωτική γραμμή».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού άσκησε ταυτόχρονα σκληρή κριτική στον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2017 για την πρόβλεψη αύξησης των φορολογικών εσόδων κατά 2,5 δις. «Βάζετε φόρους σε ό,τι κινείται. Είμαστε πρώτοι στην ευρωζώνη στους έμμεσους φόρους» είπε και η ανέφερε ότι η προτεραιότητα της κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι η μείωση των φόρων και η ταυτόχρονη περιστολή των κρατικών δαπανών. «Αν είχε μειωθεί η κρατική σπατάλη κατά 3% δεν θα χρειαζόταν καμία αύξηση της φορολογίας» ανέφερε και χαρακτήρισε επιστημονικό παράδοξο την πρόβλεψη για αύξηση των φορολογικών εσόδων και ταυτόχρονη επιστροφή στην ανάπτυξη με ρυθμό 2,7%. «Αυξάνετε τη φορολογία και θεωρείτε ότι η ανάπτυξη θα συνεχίσει ανενόχλητη» σημείωσε απευθυνόμενος στην κυβέρνηση.

Ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε ταυτόχρονα την κυβέρνηση ότι ενισχύει το κομματικό κράτος με συνεχείς προσλήψεις μετακλητών. «Σε 86 από τις 121 νέες δομές που συνέστησαν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν προβλέπεται ακριβής αριθμός προσωπικού – για να προσλαμβάνουν όσους θέλουν» κατήγγειλε.

 

politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: