Θέλει να πει αντίο με ψηλά το κεφάλι

Ο στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League έχει χαθεί προ εβδομάδων. Ο ΠΑΟΚ φέτος δεν τα κατάφερε και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να αποχαιρετά την διοργάνωση κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο.

Απόψε ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ σ” ένα παιχνίδι που μπορεί να λείπει το βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο κίνητρα υπάρχουν. Το γόητρο και μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια ομάδα που είναι το φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά, ο Ίγκορ Τούντορ προανήγγειλε αλλαγές και… ξεκούραση για βασικούς παίκτες του, τονίζοντας πως μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος της Super League, όλο το βάρος θα πέσει στα δύο παιχνίδια που απομένουν.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως κάποιοι θα πάρουν ανάσες, ενώ όπως όλα δείχνουν στο βασικό σχήμα θα επιστρέψει ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Έτσι, σύμφωνα με όσα έδειξε στις τελευταίε προπονήσεις ο Τούντορ, στο 3-5-2 του ΠΑΟΚ, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Γλύκος, τριάδα στην άμυνα οι Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Σκόνδρας, στον άξονα, Τζιόλης, Κάτσε, Τσίμιροτ, στα… φτερά, δεξιά ο Κωνσταντινίδης και αριστερά ο Μυστακίδης και στην επίθεση Μακ και Μπερμπάτοφ.

Από την άλλη για την Ντόρτμουντ, ο Τόμας Τούχελ, αναμένεται να παρατάξει τους: Βαϊντενφέλερ, Πίστσεκ, Χούμελς, Μπέντερ, Παρκ, Βάιγκλ, Καγκάβα, Κάστρο, Γιανουζάι, Μκιταριάν, Ράμος.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: