Θέλει να φορτσάρει στο τέλος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη επί του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο στρέφει την προσοχή στον ερχόμενο αγώνα με την Καλλονή στην Τούμπα.
Ο δικέφαλος του Βορρά θέλει να τελειώσει όσο καλύτερα μπορεί την φετινή σεζόν και φαίνεται πως έχει καθαρίσει ήδη την θέση για τα πλέι οφ καθώς είναι στο +7 από τον Αστέρα Τρίπολης μετά και την ήττα των Αρκάδων στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.
Ο Βλάνταν Ίβιτς περιμένει να δει στην σημερινή προπόνηση σε τι κατάσταση θα βρίσκονται οι Ζάιρο και Ροντίγκεζ, οι οποίοι έχουν μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 1,5 μήνα. Οι δύο παίκτες ανέβασαν ρυθμούς την προηγούμενη εβδομάδα στις προπονήσεις και είναι αρκετά πιθανό να βρίσκονται στην αποστολή για το ματς με την Καλλονή με τον Ροντρίγεζ να έχει τις πιο πολλές πιθανότητες.
Την Πέμπτη έχει κληθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πειθαρχική επιτροπή σε απολογία για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα κυπέλλου με το Ολυμπιακό, όμως η εκδίκαση της υπόθεσης είναι σχεδόν απίθανο να γίνει καθώς συνεχίζεται η απεργία των δικηγόρων.
Τέλος ο Ιβάν Σαββίδης φαίνεται πως είναι θετικός σε μια συνάντηση των τεσσάρων «μεγάλων» με τον Σταύρο Κοντωνή χωρίς όμως να υπάρχει επίσημη απάντηση στην πρόσκληση του υφυπουργού. Το μόνο που δεν δέχεται να συζητήσει ο ιδιοκτήτης του δικέφαλου του βορρά είναι το ενδεχόμενο να κατεβεί η ομάδα στον επαναληπτικό του κυπέλλου στο Καραϊσκάκης με τον Ολυμπιακό.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: