Θάνατος 19χρονου στη Χίο: Ούτε βίδες δεν είχε η μπασκέτα (εικόνες)

Τη Δευτέρα το πρωί, ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς οδηγήθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Χίου με την διαδικασία του αυτοφώρου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, για το το θάνατο του 19χρονου από πτώση μπασκέτας στην Δασκαλόπετρα.

Μετά την εξέτασή του από την εισαγγελέα Σπυριδούλα Σταυράτη, ο δήμαρχος αφέθηκε ελεύθερος και διατάχθηκε επείγουσα προκαταρκτική έρευνα, διατάσσοντας παράλληλα και την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό γεγονός.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Χίου, είχε παρουσιαστεί την Κυριακή το βράδυ αυτοβούλως, αναλαμβάνοντας την ευθύνη στην αστυνομική διεύθυνση Χίου.

Ποιος ήταν ο 19χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος ήταν από το Μαρούσι Αττικής και είχε πάει στη Χίο για διακοπές. Μοιραία στάθηκε η απόφασή του να πάει για μπάσκετ με φίλους του, στο γηπεδάκι της Δασκαλόπετρας. Εκεί, αποκολλήθηκε η μπασκέτα από το έδαφος και έπεσε πάνω στον νεαρό που σωριάστηκε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Ούτε βίδες δεν είχε η μπασκέτα

Στο μεταξύ, σάλο προκαλούν οι εικόνες από το politischios, στις οποίες φαίνεται η μπασκέτα που προκάλεσε τον μοιραίο θάνατο του άτυχου 19χρονου. Στηριζόταν στο έδαφος, λοιπόν, με σκέτο τσιμέντο και δεν είχε καν βίδες για να την συγκρατούν.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: