«Θα τελειώσουμε το Ισλαμικό Κράτος»

«Θα τους τελειώσουμε. Θα ανακτήσουμε τα εδάφη όπου βρίσκονται, θα σταματήσουμε τη χρηματοδότησή τους, θα συλλάβουμε τους επικεφαλής τους, θα εξαρθρώσουμε τα κυκλώματά τους» δήλωσε σήμερα ο Μπαράκ Ομπάμα για το Ισλαμικό Κράτος.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Κουάλα Λουμπούρ, όπου γινόταν η σύνοδος κορυφής των χωρών της Νοτιο-ανατολικής Ασίας (Asean) ο Μπαράκ Ομπάμα φάνηκε αποφασισμένος να συνεχίσει ανελέητα τον αγώνα εναντίον των εξτρεμιστών του Ισλαμικού Κράτους, μαζί με τους συμμάχους του. «Οι ΗΠΑ δεν θα κάνουν πίσω. Θα τους τελειώσουμε. Θα ανακτήσουμε τα εδάφη όπου βρίσκονται, θα σταματήσουμε τη χρηματοδότησή τους, θα συλλάβουμε τους επικεφαλής τους, θα εξαρθρώσουμε τα κυκλώματά τους, τις γραμμές ανατροφοδοσίας τους και θα τους τελειώσουμε», είπε.

«Εκτός από να κυνηγήσουμε τους τρομοκράτες, εκτός από να λαμβάνουμε αποτελεσματικές πληροφορίες, εκτός από να χτυπάμε με πυραύλους και να τους κόψουμε τη χρηματοδότηση, το πιο δυνατό εργαλείο που διαθέτουμε για να νικήσουμε το Ισλαμικό Κράτος είναι να δηλώσουμε ότι δεν φοβόμαστε» πρόσθεσε ο Ομπάμα.

 

karfitsa.gr-Diethni

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: