Θα καταφέρει το κύμα Χ να αποφυλακίσει την ανθρωπότητα από την Σελήνη..;

Θα καταφέρει το κύμα Χ να αποφυλακίσει την ανθρωπότητα από την Σελήνη..;Του Γιώργου Παπαγεωργίου
Πλησιάζουμε στις ημέρες που τα γεγονότα θα τρέχουν ταχύτητα φωτός και αυτό που λέμε δεν είναι καθόλου τυχαίο γιατί όλα συγκλίνουν …
προς το Σεπτέμβριο του 2015 θα αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι αυτό.

Διαβάσαμε πρόσφατα σε πολλά site και blogs πως «To Κύμα Αφύπνισης Χ τον Σεπτέμβριο του 2015 θα αλλάξει την ανθρωπότητα». Τι όμως είναι αυτό το κύμα Χ; Πόσο δυνατό θα είναι για να μπορέσει να αποφυλακίσει την ανθρωπότητα από την Σελήνη;

Ναι αυτό που διαβάστε «να αποφυλακίσει την ανθρωπότητα από την Σελήνη» δεν το πιστεύετε;

Πριν από ένα χρόνο περίπου….

και συγκεκριμένα στις 14 Οκτ 2014 είχα γράψει «Τι θα ξανά γίνει στην γη όταν ανοίξει η Σελήνη». Τώρα μερικοί από τους αναγνώστες μου ωρίμασαν και προστέθηκαν κάποιοι καινούριοι, όλοι μαζί πρέπει να μάθουν ότι η Σελήνη δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ότι έχουμε εμείς σήμερα τον διεθνή διαστημικό σταθμό και όλους τους τεχνολογικούς δορυφόρους που περιτριγυρίζουν την γη και ουσιαστικά την κατασκοπεύουν.

Όταν «κάποιοι» έκαψαν τις βιβλιοθήκες της Αλεξάνδρειας, της Κυρήνειας και της Ρώμης, οι σοφοί της Σιών, εργάζονταν μυστικά μέσα σε αυτές για μια τουλάχιστο εικοσαετία, πήραν μαζί τους έντεκα χιλιάδες τόμους ανεκτίμητων πληροφοριών, πριν καταστραφούν οριστικά. Είναι κοινά αποδεκτό πως όποιος έχει την πληροφορία μπορεί να την εκμεταλλευτεί αναλόγως. Αυτοί λοιπόν οι «κάποιοι» έκαψαν αυτά τα ιστορικά μνημεία, για να εμποδίσουν την πρόοδο και την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Από αυτό και μόνο είναι ξεκάθαρο πως θέλουν την ανθρωπότητα στο σκοτάδι της άγνοιας. Αυτά τα ιερά βιβλία της γνώσης κάποιοι ως είναι φυσικό, τα αξιολόγησαν και τα εκμεταλλεύτηκαν με κάθε τρόπο.

Είναι τυχαίο νομίζεις εσύ αναγνώστη ότι σήμερα το πείραμα CERN βρίσκεται στην καρδία της Ευρώπης; Ο επιταχυντής είναι έτοιμος να αποδώσει τα μέγιστα και σε συνδυασμό με το HARP να προσπαθήσουν, οι ίδιοι «κάποιοι» θέλουν πάλι να σε κρατήσουν τυφλό;

Ας ξεκινήσουμε όμως με κάτι πολυ απλό που δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, όσο γελοίο και να φανεί σε κάποιους, ας το χωνέψουν ότι είναι πραγματικότητα. Τίποτα δεν υπάρχει εκεί έξω στο διάστημα που να μην έχει ελληνικό όνομα! Ακόμα και το διαστημικό όχημα που προσεληνώθηκε είχε την ονομασία Απόλλων. Για να μην σας θυμίσω την τύχη που είχαν το Challenger και το Columbia. Είναι λοιπόν τυχαίο ότι δεν ξανά έγινε προσπάθεια άνθρωπος να βρεθεί στο φεγγάρι; Την επόμενη φορά λοιπόν που θα ακούσω για πλανήτη nibiru, η για πλανήτη Χ θα γελάσω τόσο δυνατά που θα με ακούσουν στον πλανήτη, Φόβο, δορυφόρο του Πλούτωνα, η αλλιώς πλανήτη του κάτω κόσμου. Και ο νοών νοείτω. (Σε αυτό το σημείο θα σας παροτρύνω να διαβάστε » Το συμβολικό 7ο κεφάλαιο που σφραγίζει την αλλαγή στην ανθρωπότητα και η συμφωνία των πλανητών.»

Ο όρος λοιπόν που παίζει τελευταία, ως «Κύμα Χ» δεν είναι τίποτε άλλο ένα κύμα ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων, οι οποίες επηρεάζουν κάθε ζωντανό είδος στον πλανήτη.
Θα καταφέρει το κύμα Χ να αποφυλακίσει την ανθρωπότητα από την Σελήνη..; 
Στις 2 Ιανουαρίου του 2015 έγραψα πως » Το Τάγμα του Μελχισεδέκ είναι εδώ έτοιμο να ξεκλειδώσει – Αυτό που περιμένατε όλοι ήρθε.»

Διόλου λοιπόν τυχαία τότε χρησιμοποίησα μια φωτογραφία του καθηγητή Πανεπιστημίου της Αλμπέρτα, στον Καναδά, Andy Kale. Ο οποίος θέλοντας να περιγράψει το γεγονός ότι οι επιστήμονες πρόσφατα ανακάλυψαν ότι τα ηλεκτρόνια υψηλής ενέργειας προερχόμενα από τον ήλιο, δηλαδή οι κοσμικές ακτίνες που προέρχονται περίπου 7.200 μίλια μακριά από την Γη, είναι σαν δολοφόνοι ηλεκτρονίων, ταξιδεύουν με 100.000 μίλια ανά δευτερόλεπτο και χτυπάνε σε έναν αόρατο τοίχο από «τούβλα» λίγο έξω από την ατμόσφαιρα της γης, περίπου στην απόσταση που βρίσκεται η Σελήνη από αυτή.

Αυτή είναι μια ακόμα αόρατη μυστηριώδης δύναμη που «προστατεύει» τον πλανήτη μας και σίγουρα δεν είναι η μόνη. Η καθημερινή τριβή του σύγχρονου ανθρώπου με τα προβλήματα επιβίωσης, έχει απενεργοποιήσει την δυνατότητα του να αντιλαμβάνεται, ενέργειες που περικλείουν στην καθημερινή του ζωή, σε αντίθεση με τους αρχαίους προγόνους μας που είχαν την δυνατότητα να αφουγκράζονται τα ενεργειακά παιδεία και φυσικά ακόμα πιο πολύ των Τελχινλών, οι οποίοι ζούσαν μέσα σε αυτά.

Τα τελευταία πέντε χρόνια πολλοί είναι οι άνθρωποι που έχουν παρατηρήσει μια αλλαγή, μια αφύπνιση συνείδησης. Ουσιαστικά αναζητούν την αλήθεια, στο ποιοι είναι και γιατί είναι εδώ.

Δηλαδή στην αναζήτηση του απόλυτου » Γνώθι σ’αυτόν – Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στην τελειότητα μέσα από την αυτογνωσία».

Τα παιδιά indigo, θα ήταν τα πρώτα τα οποία θα μπορούσαν να αντιληφθούν τα κύματα Χ, αυτά με την σειρά τους θα ξεκλείδωναν τις ιδιότητες που είχαν επιφορτιστεί, αλλά όπως έχω προαναφέρει στο άρθρο μου » Αστρική προβολή, παιδιά indigo και η νέα Τάξη – Ο αιώνιος πόλεμος μεταξύ Ερπετών και Γιγάντων. Έτσι οι «κάποιοι» οι οποίοι θέλουν να μας κρατήσουν στο σκοτάδι, τους έχουν «φορτώσει» με τατουάζ και λόγο της μελάνης, έχουν χάσει την δεκτικότητα στα φωτόνια και τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες, οι οποίες θα τους βοηθούσαν να αφυπνιστούν.
Θα καταφέρει το κύμα Χ να αποφυλακίσει την ανθρωπότητα από την Σελήνη..; 

Εν κατακλείδι, η μάχη που θα δώσουν οι δυνάμεις του σκότους και του φωτός σε μορφή ενεργειών θα είναι τεράστια. Η Σελήνη ως βάση του σκότους και ο δορυφόρος του Πλούτωνα, Φόβος θα ανταλλάξουν τεράστιες ποσότητες, ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας που θα απελευθερώσει ο ήλιος. Είναι πολύ δύσκολο να προβλέψει κάποιος αν η τεχνολογία που είναι εγκατεστημένη στην Σελήνη αντέξει την επίθεση αυτή των φωτονίων, ένα όμως είναι σίγουρο. Το πλήγμα θα είναι τόσο πολύ μεγάλο που οι απώλειες θα είναι τεράστιες και για πάρα πολλά, ανθρώπινα χρόνια ο πλανήτης θα ηρεμήσει από το κακό που του έχουν επιβάλει οι ενέργειες αυτές.    

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: