Τα τελευταία λόγια του Heath Ledger στην οικογένειά του

Τα τελευταία λόγια του Heath Ledger στην οικογένειά του

Επτά χρόνια μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Heath Ledger, έρχεται στο φως της δημοσιότητας το τηλεφώνημα που έκανε στην οικογένειά του μία μέρα πριν βρεθεί νεκρός.

Ο πατέρας του ηθοποιού, Kim, μίλησε στο ABC News και για πρώτη φορά αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε με τον γιο του μια μέρα πριν βρεθεί νεκρός. «Μας πήρε τηλέφωνο μια μέρα (22 Ιανουαρίου βρέθηκε νεκρός) πριν πεθάνει. Παραπονέθηκε πως δεν μπορεί να κοιμηθεί. Ήταν κρυωμένος και είχε πολύ άγχος, γιατί την επόμενη μέρα θα συναντούσε τον Steven Spielberg», δήλωσε αρχικά ο πατέρας του Ledger στο ABC News.

Η αδελφή του, Kate, πρόσθεσε από την πλευρά της: «Του είπα να μην πάρει υπνωτικά χάπια. Δεν είναι καλός συνδυασμός με τα χάπια για το κρύωμα». Όμως ο Heath ήταν ανένδοτος. «Μου είπε ‘Kate μια χαρά είμαι. Χρειάζομαι λίγο ύπνο’».

O Αυστραλός ηθοποιός τιμήθηκε με Oscar για την ερμηνεία του στον «Σκοτεινό Ιππότη» μετά θάνατον το 2009, προκλήθηκε από χρήση υπνωτικών χαπιών και ηρεμιστικών σύμφωνα με την νεκροψία.

Οι άνθρωποι από το περιβάλλον του Ledger ανάφεραν τότε πως ο ρόλος του Τζόκερ στον «Σκοτεινό Ιππότη» ήταν η αιτία που ο Heath «βυθίστηκε» στην εύθραυστη ψυχολογία του, καθώς προσπαθούσε να μπει στο πετσί του ρόλου. Τόσο που ζητούσε να τον φωνάζουν «Τζόκερ» ενώ δεν αποχωριζόταν το make up του.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: