Τα πήρε ο Στραματσόνι και μοίρασε πρόστιμα!

Τα νεύρα που βγάζει εσχάτως ο Παναθηναϊκός πείραξαν και τα… νεύρα του Αντρέα Στραματσόνι.

Βλέποντας τους παίκτες του να μην μπορούν να συγκρατηθούν σε ορισμένες περιπτώσεις και την έλλειψη ψυχραιμίας να κοστίζει συνεχείς αποβολές στην ομάδα, ο Ιταλός αναγκάστηκε να πάρει μέτρα. Έχοντας πάρει λοιπόν και την έγκριση του Γιάννη Αλαφούζου, μοίρασε πρόστιμα στην προπόνηση της Τρίτης.

Πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έκανε δριμύτατες παρατηρήσεις για το σχετικό φαινόμενο και προς γνώση και συμμόρφωση από ‘δω και πέρα, ενημέρωσε τέσσερις παίκτες ότι θα έχουν χρηματικές συνέπειες. Έτσι, οι Ζέκα, Κουτρουμπής, Μέστο (που αντίκρισαν κόκκινες κάρτες το τελευταίο διάστημα), αλλά και ο Μαμούτε (που θα μπορούσε να την έχει αντικρίσει για το χτύπημά του στον Πέλκα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ) θα κληθούν να πληρώσουν κάτι παραπάνω από τα 500 ευρώ που προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

Μάλιστα, ο Στραματσόνι προειδοποίησε πως αν συνεχιστούν οι χαζές κάρτες -ακόμα και οι κίτρινες- θα υπάρχουν και αγωνιστικές συνέπειες για τους «δράστες». Δεν παρέλειψε δε (κινούμενος στο ίδιο πλαίσιο) να κάνει παρατηρήσεις και στον Μάρκους Μπεργκ, λέγοντάς του ότι ο εκνευρισμός που βγάζει στα ματς επηρεάζει την απόδοσή του και θα πρέπει να είναι πιο ήρεμος για να προσφέρει όσα μπορεί στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: