Τα νέα των ομάδων της Superleague

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο με τον Μαντζουράκη να έχει τέσσερις σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κάμπελ και οι τραυματίες Παπάζογλου, Κουτρουμάνος και Αλεξίεβιτς.
Στο αγώνα που ανοίγει την αυλαία της αγωνιστικής ο Πανιώνιος υποδέχεται την Ξάνθη με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει μόλις ένα αγωνιστικό πρόβλημα τον τιμωρημένο Οικονόμου καθώς οι Ανσαριφάντ και Κόρμπος και Τζανδάρης επέστρεψαν κανονικά στις προπονήσεις.
Στον αντίποδα η Ξάνθη θα έχει μόνο έναν απόντα τον τιμωρημένο Βασιλακάκη.
Στη Μυτιλήνη η Καλλονή θα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννενα με τους νησιώτες να έχουν αρκετές απουσίες καθώς στην αποστολή δεν θα βρίσκονται οι Βαλιός, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος και Ξύδας.
Από πλευράς Γιάννενα ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Μανιά που ξεπέρασε τον τραυματισμό του εκτός όμως έμειναν οι τιμωρημένοι Μιχαήλ Ακόστα και ο Φερλέρης που δεν υπολογίζεται.
Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενείται από τον Ατρόμητο την Κυριακή με τον Μάκη Χάβο να υπολογίζει κανονικά τον Τσοκάνη, ο οποίος σήμερα προπονήθηκε ενώ οι Τριανταφιλόπουλος και Φούντας ακολούθησα ατομικό.
Ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: