Τα νέα των ομάδων της Σούπερλιγκ

Ο Ηρακλής ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο με τον Νίκο Παπαδόπουλο να έχει δύο απουσίες στην σημερινή προπόνηση.
Συγκεκριμένα οι Τζιόρας και Λουκίνας υπέστησαν κακώσεις και αναμένεται το αποτέλεσμα της μαγνητικής ώστε να φανεί αν θα είναι έτοιμοι για το ματς της Λεωφόρου, όπου ο Ηρακλής δεν θα έχει την στήριξη των οπαδών.
Ο Παναιτωλικός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στρέφει το βλέμμα του στον ερχόμενο αγώνα με την ΑΕΚ με τον Γιώργο Μαντζουράκη να προβληματίζεται με τους απόντες της σημερινής προπόνησης.
Ο Κέβιν δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την ένωση καθώς είναι τιμωρημένος ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Παπάζογλου ενώ Κουτρουμάνος και Αλεξίεβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Η Σκόντα Ξάνθης υποδέχεται τον Λεβαδειακό το Σάββατο και Ρομάν Λουτσέσκου είδε τον Καπετάνο να μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις. Αντίθετα ο Ρουμάνος τεχνικός δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Λισγάρα και Ουάλας.
Η Βέροια προετοιμάζεται για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Πλατανία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να βλέπει τους Μάνο και Λόπεθ να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και να συμμετέχουν κανονικά στην σημερινή προπόνηση ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Μπατιόν και Όστοιτς.
Τέλος η Καλλονή φιλοξενείται την Κυριακή από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα χωρίς κάποιο ουσιαστικό κίνητρο για την νίκη καθώς πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία. Για τους νησιώτες ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βαλιός Χιντασέλι Ελλακόπουλος και Τσαμπούρης.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: