Τα Κούλουμα του Αλέξη Τσίπρα

Τα Κούλουμα του Αλέξη Τσίπρα

Τα Κούλουμα του Αλέξη Τσίπρα

Στην Αίγινα βρέθηκε την Καθαρά Δευτέρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τα παιδιά του και τη σύντροφό του.

Χθες το μεσημέρι, ο πρωθυπουργός εθεάθη μαζί με την οικογένειά του στην ψαροταβέρνα Αιγινήτισσα, στην ομώνυμη παραλία του νησιού, παρέα με τον υπουργό Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη και τη σύζυγό του, καθώς και άλλα δύο ζευγάρια με παιδιά, όπως γράφει σήμερα το Έθνος.

Η πολυμελής συντροφιά έφαγε σαρακοστιανά, ενώ στη συνέχεια κατέβηκαν όλοι μαζί στην παραλία, όπου μικροί και μεγάλοι πέταξαν χαρταετούς. Ο Αλ. Τσίπρας ξέκλεψε λίγο χρόνο, για να κάνει μόνος του έναν περίπατο παρά θίν” αλός, για να επιστρέψει το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ολιγόωρη εορταστική απόδραση του πρωθυπουργού στην Αίγινα συνέπεσε χρονικά με τη δημοσίευση ενός εκτενούς ρεπορτάζ των Financial Times για την παρέα της Αίγινας , η οποία, σύμφωνα με την εφημερίδα, κρατάει το κλειδί στην ευρωκρίση της Ελλάδας.

Το δημοσίευμα αναφέρεται στη γνωριμία του Αλ. Τσίπρα με τον Γ. Βαρουφάκη στην Αίγινα , αλλά και στην πολυετή σχέση του πρωθυπουργού με τον μέντορά του, Αλ. Φλαμπουράρη, ο οποίος επίσης διατηρεί παραθεριστική κατοικία στο νησί και είναι μόνιμος οικοδεσπότης του πρωθυπουργού και της οικογένειάς του.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: