Τα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ χαρίζουν παιδικά έπιπλα σε 5 άπορες οικογένειες

Φέτος τα Χριστούγεννα τα καταστήματα ΜΑΡΜΑΡΙΔΗΣ ΕΠΙΠΛΑ, γιορτάζοντας τα 60 χρόνια από την ίδρυσή τους, σε συνεργασία με το Δήμο Παύλου Μελά, θα βοηθήσουν 5 άπορες οικογένειες χαρίζοντας 5 παιδικά σετ δωματίων, που θα ζεστάνουν τα σπιτικά τους. Η τελετή παράδοσης των σετ επίπλων θα γίνει την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου.

 Ακόμη, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, « έως και τις 20 Δεκεμβρίου, μέρες χαράς περιμένουν παιδιά και γονείς». Ειδικότερα: -50% στις σειρές παιδικών επίπλων FEDERICO και PUZZLE μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου και μόνο στο κατάστημα Στροφής Ωραιοκάστρου και μόνο την Κυριακή 20/12 2015, από τις 11:00 μέχρι τις 18:00, 150 ορθοπεδικά στρώματα, ελληνικής κατασκευής, διαστάσεων 90 x 200 cm,  προσφέρονται στην τιμή των 19 ευρώ με ΦΠΑ. Η τιμή ισχύει για τους 150 πρώτους που θα προλάβουν, όπως διευκρινίζει η εταιρία.

Την ίδια Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου, στο κεντρικό κατάστημα στη στροφή Ωραιοκάστρου, ο Αη Βασίλης «αυτοπροσώπως» περιμένει τους μικρούς μας φίλους για να φωτογραφηθεί μαζί τους, αλλά και animators και κλόουν για να τους ψυχαγωγήσουν, να ζωγραφίσουν μαζί τους και να πουν παραμύθια.

typosthes.gr-Oikonomia

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: