Τα e-mail προς την τρόικα προτάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα e-mail προς την τρόικα προτάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα e mail προς την τρόικα προτάσσει ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο τίτλος του άρθρου θα έπρεπε να είναι φοβάμαι ότι χάνω την εξουσία. Σας καλώ σε αποστασία, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Δραγασάκης, με συνέντευξή του στην Εποχή, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι κινδυνοπρακτεί, ότι δηλαδή δημιουργεί ή ενθαρρύνει πράξεις και γεγονότα που προκαλούν κινδύνους. Είναι ο μόνος σε όλο τον κόσμο που επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της εξόδου από το ευρώ.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις πληροφορίες του εκτιμά ότι οι 180 βουλευτές δεν θα βρεθούν ούτε στην τρίτη ψηφοφορία, καθώς ούτε ο φόβος για την οικονομία μπορεί να αποδώσει όπως το 2012, ούτε οι δημοσκοπήσεις μπορεί να ανατρέψουν την κατάσταση.

Εκείνο που ανησυχεί την Κουμουνδούρου είναι να συμβούν απρόβλεπτα σενάρια, όπως π.χ. να ψηφίσουν υπέρ του Προέδρου της Δημοκρατίας βουλευτές της Χρυσής Αυγής ή μπροστά στην αποτυχία εκλογής Προέδρου να υπάρξει συγκρότηση κυβέρνησης ειδικού σκοπού ώστε να απελευθερωθούν βουλευτές των ΑΝΕΛ και της ΔΗΜΑΡ.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, μοιάζει αδύναμο, αναφέρει χαρακτηριστικά αρμόδιο στέλεχος της Κουμουνδούρου.

Εν τω μεταξύ, το πρωί σήμερα ο επικεφαλής της ευρωκοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούληςκαταθέτει σκληρή ερώτηση προς την Κομισιόν για την παρέμβαση Γιούνκερ στην ελληνική πολιτική σκηνή.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: