Τα δέκα καλύτερα αυτοκίνητα που πήραν το δρόμο για τον τελικό

 

 

Απο τον Πέρη Χαλάτση

Η πρώτη ψηφοφορία έγινε ! Οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου που ψηφίζουν στο θεσμό ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, μέσα από μια λίστα όλων των αυτοκινήτων που εισήχθησαν φέτος στην Ελλάδα , ψήφισαν και έβγαλαν τα δέκα καλύτερα. Και το επόμενο μήνα από τα δέκα καλύτερα θα βγει ο νικητής.

Τα αυτοκίνητα λοιπόν που προτιμήθηκαν και πήραν το δρόμο για τον τελικό της ψηφοφορίας «ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ 2016»  είναι:

CITROEN/PEUGEOT C1/108 FIAT 500X FORD MONDEO HYUNDAI i20 JEEP RENEGADE OPEL ASTRA  RENAULT TWINGO SMART FORTWO/FORFOUR SSANGYONG TIVOLI VW PASSAT

 

Στις 10 Δεκεμβρίου έχει ορισθεί να γίνει η τελετή της απονομής των βραβείων και εκείνη την ημέρα σε ειδική εκδήλωση που θα γίνει στο Kitchen Bar Αλίμου θα οι δημοσιογράφοι θα βγάλουν και τον νικητή.

Πριν φθάσουμε όμως στον τελικό έξη δημοσιογράφοι του θεσμού θα οδηγήσουν 6 αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν σαν καύσιμο το φυσικό αέριο.

Οι χορηγοί της εκδήλωσης για το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2016» είναι το Fisikon, το Kitchen Bar , το Mc ArthurGlen και τα λιπαντικά Eneos.

Οι έξη δημοσιογράφοι που θα οδηγήσουν από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη τα αυτοκίνητα με  καύσιμο το φυσικό αέριο, θα προβάλουν ακόμη, το θεσμό και τα 10 χρόνια λειτουργίας του.

Θα υπάρχει και σχετικό άρθρο για το φυσικό αέριο και τη συμβολή του στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΕΣΜΟΣ

 

Ο θεσμός συμπληρώνει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας του. Και λογικό είναι η φετινή ψηφοφορία να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Για το λόγο αυτό θα γίνουν αρκετές εκδηλώσεις μέχρι την τελική ψηφοφορία.

Σχετικό ρεπορτάζ για το θεσμό : http://now24.gr/deka-chronia-aftokinito-tis-chronias-gia-tin-ellada/

Από την 1-10 Δεκεμβρίου τα αυτοκίνητα που πήραν το δρόμο για τον τελικό  θα εκτίθενται στο Mc ArthurGlen . Εκεί οι επισκέπτες θα βλέπουν δώδεκα αυτοκίνητα και όχι δέκα.

Για να μην μπερδεύεστε η δεκάδα αποτελείται από 12  αυτοκίνητα λόγω του  Citroen C1 και Peugeot 108  καθώς επίσης και του  Smart  Fortwo και Smart  forfour.

Στο Mc ArthurGlen  θα διανέμεται  το περιοδικό του θεσμού και θα γίνει ξανά ο διαγωνισμός του κοινού.

Μετά το Mc ArthurGlen  τα αυτοκίνητα   θα μεταφερθούν  στο Kitchen Bar και θα παραμείνουν εκεί μέχρι την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.

 

Αυτοκίνητο της χρονιας για το 2015 ανακηρύχθηκε το Opel Corsa

Ας δούμε όμως τώρα χρονολογικά ποια αυτοκίνητα πήραν μέχρι σήμερα τον τίτλο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς.

Αυτοκίνητο του 2007            Seat Leon Αυτοκίνητο του 2008            Mazda 2 Αυτοκίνητο του 2009            Honda Jazz Αυτοκίνητο του 2010            Skoda Yeti Αυτοκίνητο του 2011            Volvo S60 Αυτοκίνητο του 2012            Lancia Ypsilon Αυτοκίνητο του 2013            Volvo V40 Αυτοκίνητο του 2014            Renault Clio Αυτοκίνητο του 2015            Opel Corsa

 

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: