Τα 2 power looks που επέλεξε η Meghan Markle για το εξώφυλλο του ΤΙΜΕ- Υιοθέτησέ τα κι εσύ!

Τα 2 power looks που επέλεξε η Meghan Markle για το εξώφυλλο του ΤΙΜΕ  Υιοθέτησέ τα κι εσύ!

Η Δούκισσα του Σάσeξ έχει αφήσει πίσω τα επίσημα look του παλατιού, υιοθετώντας ένα πιο χαλαρό στυλ!

Στα γενέθλια του πρίγκιπα Harry, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσeξ γιόρτασαν την περίσταση δημοσιεύοντας μερικές φωτογραφίες τους από το εξώφυλλο του αμερικανικού περιοδικού Time.

Οι royals μπήκαν φέτος στην περίφημη λίστα του Time με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο, με ένα συγκινητικό μήνυμα γραμμένο από τον φίλο του ζευγαριού και ιδρυτή του World Central Kitchen Chef, Jose Andres.

Το trending κόσμημα της σεζόν είναι η μεγάλη αδυναμία της Meghan Markle

«Κάνουν τη καλοσύνη πράξη μέσω του ιδρύματός τους Archewell. Δίνουν φωνή σε αυτούς που δεν έχουν μέσω των social media. Χέρι -χέρι με μη κερδοσκοπικούς συνεργάτες, παίρνουν ρίσκα για να βοηθήσουν τις κοινότητες που έχουν ανάγκη, προσφέροντας ψυχική υγεία σε γυναίκες και κορίτσια στις ΗΠΑ και τροφή σε όσους επλήγησαν από φυσικές καταστροφές στην Ινδία και την Καραϊβική», έγραψε ο Andres. «Σε έναν κόσμο όπου όλοι έχουν άποψη για τα άτομα που δεν γνωρίζουν, ο δούκας και η δούκισσα έχουν συμπόνια για τους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν. Δεν εκφράζουν απλώς γνώμη. Βρίσκονται στον αγώνα».

Τα looks της Meghan

Στις φωτογραφίες, η Meghan φαίνεται να επιδεικνύει τo άψογο LA style της, για το οποίο είναι γνωστή. Καταρχάς, στο ένα look η Meghan φορά μια αμάνικη ολόσωμη φόρμα σε κρεμ απόχρωση, την οποία συνδύασε με χρυσά κοσμήματα.

Στη δεύτερη φωτογραφία, η οποία εμφανίστηκε και στην ιστοσελίδα Archewell, ο Harry φοράει ένα κομψό λαδί κοστούμι με ένα λευκό πουκάμισο ενώ η Meghan ένα σκούρι γκρι παντελόνι με ένα χακί ζιβάγκο και ένα ασορτί παλτό.

Οι Sussexes ενώνονται με άλλους σταρ του εξωφύλλου, όπως την γuμνάστρια Simone Biles, την Billie Eilish, την ηθοποιό Kate Winslet και πολλούς άλλους.

Πάρε έμπνευση και υιοθέτησε και εσύ το LA Style της Meghan! Συνέχισε παρακάτω για να βρεις μερικά κομμάτια που θα σου ταιριάξουν.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @circadianpictures

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: