Τα 14 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα πιο διάσημα fashion girls

Τα 14 καλύτερα Instagram posts της εβδομάδας από τα πιο διάσημα fashion girls

Ανυπομονούμε να αντιγράψουμε και εμείς αυτά τα σύνολα!

Κάθε μέρα, οι φωτογραφίες που ανεβάζουν οι ξένοι και Έλληνες celebrities, influencers και μοντέλα στο Instagram είναι αμέτρητες. Γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο -αδύνατον για την ακρίβεια- να παρακολουθήσουμε τα πάντα, ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και περνάμε πολύ λιγότερες ώρες μπροστά στην οθόνη του κινητού μας.

Ευτυχώς, όμως, εντοπίσαμε αυτή την εβδομάδα τους αγαπημένους μας in fashion celebs μέσα από τα Instagram account τους και δε θα χάσεις ούτε ένα fashion post. Ειδικά αυτήν τη σεζόν που προσέχουμε ιδιαίτερα την εμφάνισή μας λόγω καλοκαιριού, είναι σημαντικό να βλέπεις τα τελευταία trends και να παίρνεις νέες στυλιστικές ιδέες.

Αυτήν την εβδομάδα λοιπόν, η Olivia Rodrigo επέλεξε ένα ροζ plaid ταγέρ από τη συλλογή του ΄95 του γαλλικού οίκου Chanel για την επίσκεψή της στον Λευκό Οίκο με τον Πρόεδρο Biden. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε το σύνολό της με ασημένια σκουλαρίκια και λευκές πλατφόρμες.

Olivia Rodrigo: Η 18χρονη που συνάντησε τον Joe Biden στον Λευκό Οίκο και έγινε παγκόσμιο trend

Η Bella Hadid και η Izabel Goulart ξεπακέταραν την εκπληκτική βαλίτσα των διακοπών τους και η Camila Coelho ήταν πανέμορφη φορώντας ένα λευκό slip dress. H Beyonce φόρεσε ένα πολύχρωμο minidress από τη σχεδιάστρια μόδας Mara Hoffman, ενώ η Gigi Hadid εντυπωσίασε με μια πλεκτή κρεμ μπλούζα και ένα ασορτί παντελόνι.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις περισσότερα από τα αγαπημένα μας looks. Εσένα ποιο σου άρεσε περισσότερο;

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: