Συνελήφθη 17χρονος που λήστευε πεζούς στα Εξάρχεια

 

Στη σύλληψη ενός 17χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης, προχώρησαν το απόγευμα της Δευτέρας οι αστυνομικές αρχές, καθώς κατηγορείται για ληστείες σε βάρος πεζών στα Εξάρχεια.

Μετά από έρευνα προέκυψε πως ο 17χρονος , μαζί με τουλάχιστον έξι συνεργούς του που αναζητούνται, είχαν συστήσει συμμορία και με την απειλή και χρήση σωματικής βίας ή με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού, αφαιρούσαν από διερχόμενους στην περιοχή των Εξαρχείων κινητά τηλέφωνα, χρήματα καθώς και άλλα προσωπικά τους αντικείμενα.

Στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί έξι περιπτώσεις ληστειών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την συμμετοχή τους και σε άλλες περιπτώσεις.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών που τον παρέπεμψε στον Ανακριτή Ανηλίκων.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: