Αργολίδα: Διαρρήκτης άρπαξε έξι κυνηγετικά όπλα από σπίτι

Τον μπελά του είχε βρει ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού σε κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων στο οποίο είχε γίνει διάρρηξη στις 17 Δεκεμβρίου καθώς, εκτός από τα χρυσαφικά του, είχαν κλαπεί και έξι κυνηγετικά όπλα που κατείχε νόμιμα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί με την κατηγορία της πλημμελούς φύλαξης οπλισμού.

Η διάρρηξη εξιχνιάστηκε έναν μήνα μετά, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ναυπλίου, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων Αργολίδας και ταυτοποιήθηκε ο δράστης, που είναι ένας 36χρονος Έλληνας.

Μάλιστα, στο σπίτι του βρέθηκαν τα κλεμμένα κυνηγετικά όπλα και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Διέρρηξε τρία λεωφορεία του ΚΤΕΛ

Δεν πρόλαβε να χαρεί τα παράνομα κέρδη του ένας Έλληνας, ο οποίος παραβίασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής τις πόρτες τριών λεωφορείων που βρίσκονταν στο χώρο στάθμευσης του ΚΤΕΛ Κέρκυρας και άρπαξε από το εσωτερικό των δύο συνολικά 480 ευρώ και διάφορα αντικείμενα.

Ο δράστης εντοπίστηκε στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του τμήματος Λευκιμμαίων, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους λεωφοριούχους.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: