Κέρκυρα: «Κυνηγός» μετάλλων άρπαξε μεταλλικά αντικείμενα από δύο σπίτια – Στο ένα μπήκε για τρίτη φορά

Τα μεταλλικά αντικείμενα και οι σωλήνες που ήταν αποθηκευμένα στις αυλές δύο σπιτιών στην περιοχή του Περάματος στην Κέρκυρα, αποτελούσαν δελεαστικούς στόχους για έναν Έλληνα «κυνηγό» μετάλλων ο οποίος τα έκλεψε για να τα πουλήσει. Μάλιστα, ήταν η τρίτη φορά που «χτυπούσε» ένα από τα δυο σπίτια.

Ο δράστης συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από αστυνομικούς του τμήματος Αχιλλείων, λίγη ώρα μετά τις δύο κλοπές. Από την έρευνα προέκυψε ότι, από τις 23 Δεκεμβρίου ως ανήμερα τα Χριστούγεννα, είχε διαπράξει άλλες δύο κλοπές μετάλλων από ένα από τα δύο σπίτια. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, κατασχέθηκε το Ι.Χ αυτοκίνητό του ως μέσο για την διάπραξη των κλοπών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Άρπαξε σωλήνες από αποθήκη σπιτιού

Άλλος ένας «κυνηγός» μετάλλων συνελήφθη τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Παρασκευής, από αστυνομικούς της Ασφαλείας στη Λάρισα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα είχε τρυπώσει στην αποθήκη μιας πολυκατοικίας και είχε αρπάξει 19 σωλήνες χαλκού. Οι κλεμμένοι σωλήνες βρέθηκαν στην κατοχή του, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: